İnternetten alınan Infinix telefon sıfır mı?

5x soldier

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İntel Core İ5 7400 3.00 GHZ SAPPHİRE NİTRO RX 570 4GB 500 GB M.2 Ssd 16GB RAM
Öncelikle hayırlı akşamlar. Hepsiburada üzerinden Infinix marka telefon almak istiyorum fakat bu ürünler normalden daha ucuz. 1-1, 5 bin TL daha ucuz. Sizce bu ürünler sıfır mı? Infinix Türkiye garantili diye bahsediyorlar ama sıfır olup olmadığını merak ediyordum ve size sormaya karar verdim. :d

Hocam sıfır olmasına sıfır ama çok kötü bir cihaz onlar. Bütçeniz nedir acaba belki daha güzelini önerebiliriz forumdaki arkadaşlar ve ben.

Bütçe 8-9k arası.

Rica ederim.

Hangisini aldınız ve memnun musunuz?

Infinix aldım. Açıkçası yalan söylemeyeceğim, size sorduğumda sipariş vermiştim zaten. Ürün elime 5 gün önce geldi, teslimat çok hızlıydı. Önce kutusunu inceledim ve 2. el ürünmüş gibi hiçbir detay veya ayrıntı bulamadım çevremde alan insanların kutuları neyse oydu yani sıfırdı. Oyun testlerini yaptım gayet akıcı yüksek ayarlarda oynatıyor donma kasma yok çok şükür bende biraz tedirgindim ama cillop gibi cihaz, markayı sevmeyen olur anlayışla karşılarım bende Xiaomi sevmiyorum pek, ama bence cihaz gayet güzel hoparlörü olsun kullanım hissiyatı falan bence çok iyi hiçbir donma bile yaşamadım, ben bir iki defa donar sanıyordum hiç olmadı. Beklentilerimin üstünde çıktı cihaz

Hocam hayırlı olsun fakat o paraya alınabilecek en kötü cihazı aldınız üzülerek söylemeliyim ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…