İnternetten döner ve dürüm tarzı yemek söylenir mi?

3-4 ay önce, bu zehirlenme olaylarından önce evde tek kalırken Köfteci Yusuf'tan hamburger söylemiştim. Yerken sanki hafif çiğ olduğunu anlamıştım ama açım diye yine de yemiştim. O günün gecesi de mide bulantısı, ateş, halsizlik, vücut ağrısı, iştahsızlık ve kusma hissi gibi tonla şey yaşadım. O gece ağrıdan uyuyamadım, yatakta 2-3 saat sağa sola kıvrandıktan sonra bir şekilde uyudum.

O ağrılar gün geçtikçe hafifleşmişti ama 1 hafta kadar sürmüştü rahatsızlığım. O günden beri dışarıdan hiç yemek söylemedim. Şimdi bu olayları gördükten sonra hayatta söylemem.
Ama ben çok açım hocam. Rus ruleti hadi bakalım...

Ama ben çok açım hocam. Rus ruleti hadi bakalım...

Yediğiniz yere ve şansınıza bağlı. Ben normalde dışarıdan yemek söyleyip yerim ama bu sefer köfteden yırtamadık. Yerinizde olsam pizza falan söylerim, sıkıntı çıkarmayacak tek yemek benim için.

Döner söylesen tavuk sıkıntılı olur, köfte söylesen çiğ gelir gibi gibi. Şu zamanda yediğinize dikkat edin.

Yediğiniz yere ve şansınıza bağlı. Ben normalde dışarıdan yemek söyleyip yerim ama bu sefer köfteden yırtamadık. Yerinizde olsam pizza falan söylerim, sıkıntı çıkarmayacak tek yemek benim için.

Döner söylesen tavuk sıkıntılı olur, köfte söylesen çiğ gelir gibi gibi. Şu zamanda yediğinize dikkat edin.
Maydonozdan söyledim şimdi. Gelişmelerden haber ederim zaten cevap gelmezse tahtalı köye görmüşüm demektir. Şans dileyin hocam, artık yemek yerken bile içimiz rahat değil.

3-4 ay önce, bu zehirlenme olaylarından önce evde tek kalırken Köfteci Yusuf'tan hamburger söylemiştim. Yerken sanki hafif çiğ olduğunu anlamıştım ama açım diye yine de yemiştim. O günün gecesi de mide bulantısı, ateş, halsizlik, vücut ağrısı, iştahsızlık ve kusma hissi gibi tonla şey yaşadım. O gece ağrıdan uyuyamadım, yatakta 2-3 saat sağa sola kıvrandıktan sonra bir şekilde uyudum.

O ağrılar gün geçtikçe hafifleşmişti ama 1 hafta kadar sürmüştü rahatsızlığım. O günden beri dışarıdan hiç yemek söylemedim. Şimdi bu olayları gördükten sonra hayatta söylemem.
Köfteci Yusuf'ta olabiliyor nedense öyle şeyler. Çiğ geliyor yenmez.

Maydonozdan söyledim şimdi. Gelişmelerden haber ederim zaten cevap gelmezse tahtalı köye görmüşüm demektir. Şans dileyin hocam, artık yemek yerken bile içimiz rahat değil.
Afiyet olsun. Bilindik yerlerden bir şey olmaz hep bildiğim yerlerden yerim. Bilmediğimiz yerler rus ruleti zaten. Mümkün olduğunca da tavuk yemiyorum dışarıdan.

3-4 ay önce, bu zehirlenme olaylarından önce evde tek kalırken köfteci Yusuf'tan hamburger söylemiştim. Yerken sanki hafif çiğ olduğunu anlamıştım ama açım diye yine de yemiştim. O günün gecesi de mide bulantısı, ateş, halsizlik, vücut ağrısı, iştahsızlık ve kusma hissi gibi tonla şey yaşadım. O gece ağrıdan uyuyamadım, yatakta 2-3 saat sağa sola kıvrandıktan sonra bir şekilde uyudum.

Ben de söylemiyorum dışarıdan ama evde de dikkat etmek lazım. Ne bileyim işte dolaptan çıkan yemeği tekrar koyma veya plastik tahta kullanma gibi. Ayrıca yemek için aldığımız gıdaları da marketten vs alıyoruz onlarda da sıkıntı olabiliyor Allah korusun. Bir de o gıda zehirlenmesi, mide bulantısı filan adamı mahveder. Nasil bir zamanda doğduk ya.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı