ı love you Hectopat Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 1.243 Çözümler 4 14 Ocak 2021 #1 İnternetten İngilizce Türkçe çeviri yapıp para kazanmak için hangi site kullanılabilir?
aydos Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 2.745 Makaleler 1 Çözümler 14 14 Ocak 2021 #2 Tureng'e bakabilirsiniz. Tureng - Türkçe İngilizce Sözlük İngilizce Türkçe online sözlük Tureng. Kelime ve terimleri çevir ve farklı aksanlarda sesli dinleme. ne demek. tureng.com
Tureng'e bakabilirsiniz. Tureng - Türkçe İngilizce Sözlük İngilizce Türkçe online sözlük Tureng. Kelime ve terimleri çevir ve farklı aksanlarda sesli dinleme. ne demek. tureng.com
ı love you Hectopat Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 1.243 Çözümler 4 14 Ocak 2021 #3 aydos dedi: Tureng'e bakabilirsiniz. Tureng - Türkçe İngilizce Sözlük İngilizce Türkçe online sözlük Tureng. Kelime ve terimleri çevir ve farklı aksanlarda sesli dinleme. ne demek. tureng.com Genişletmek için tıkla... Ben yanlış açıklamışım olayı. Düzenledim şimdi.
aydos dedi: Tureng'e bakabilirsiniz. Tureng - Türkçe İngilizce Sözlük İngilizce Türkçe online sözlük Tureng. Kelime ve terimleri çevir ve farklı aksanlarda sesli dinleme. ne demek. tureng.com Genişletmek için tıkla... Ben yanlış açıklamışım olayı. Düzenledim şimdi.
Luuks Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 629 Çözümler 5 15 Ocak 2021 #4 ı love you dedi: İnternetten İngilizce Türkçe çeviri yapıp para kazanmak için hangi site kullanılabilir? Genişletmek için tıkla... Hocam, Bionluk diye bir site var. Orada 10 TL verip "Freelancer" oluyorsunuz; ve çeviri ilanları verebiliyorsunuz inceleyin isterseniz: Yetenekli Freelancer Platformu Hocam, yanlış olmuş kusura bakmayın, zam gelmiş 20 TL olmuş.
ı love you dedi: İnternetten İngilizce Türkçe çeviri yapıp para kazanmak için hangi site kullanılabilir? Genişletmek için tıkla... Hocam, Bionluk diye bir site var. Orada 10 TL verip "Freelancer" oluyorsunuz; ve çeviri ilanları verebiliyorsunuz inceleyin isterseniz: Yetenekli Freelancer Platformu Hocam, yanlış olmuş kusura bakmayın, zam gelmiş 20 TL olmuş.