İnternetten kıyafet almak için site önerisi

micheal owen

Kilopat
Yer
Istanbul
Daha fazla  
Arkadaşlar 2 kez AVM'ye gittim ve eli boş döndüm, bunlarla uğraşmak yerine internet üzerinden alışveriş yapayım diyorum, Trendyol'da çok saçma ve çocuksu şeyler var. Hangi markaları önerirsiniz?

Trendyol'dan da ceket aldım defoluydu ( mavi marka ) yani ne alırsan al, dikkatli bak incele gelince. Hatta gene Trendyol'dan, CAT bot aldım birisi 45 biri 44 numaraydı, belli olamsın diye de ayakkabı kulağındaki etkiketin üstüne başka etiket yapıştırmışlardı. Başka bir konudan kopyala yapıştır yaptım kendim yazmıştım. Mesela zaradan da suni deri ceket almıştım delik gelmişti. Yani işin özü eline gelen ürünü en güvenilir site dahi olsa geldiği gibi incele.

Hocam bütçenize bağlı tamamen. Maalesef ki çok güzel şeyler çok absürt fiyatlara sahip olabiliyor. Şahsen Boyner'den alışverişimi yaparım genelde ve Jack&Jones, Jeep, bazenleri Mavi, Mustang, Discovery, Pierre Cardin gibi markaların tasarımı hoşuma gidiyor. Bu aralar yaz geliyor diye de indirimleri oluyor, güzel bir şeyler yakalayabilirsiniz. Bunun haricinde Kaft'a bakabilirsiniz. Hatta bu aralar ikinci üründe %50 indirim var. İyzico vb yerlerdeki kampanyalar ile uyguna bir şeyler geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…