İnternetten nasıl para kazanılır?

İlgi alanların doğrultusunda para kazanabileceğin pek yol var. Örneğin tasarım yapmayı seviyorsundur, tasarım yaparak veya satarak para kazanabilirsin. Özellikle global freelance platformlarda dolar/euro üzerinden satış veya hizmet vermek keyifli olabiliyor.
 
Alttaki konulardaki cevaplardan birkaçı aklına yatar belki:

 
Kazanabilirsiniz. Bunun birçok yolu var. Ama son zamanlarda freelance olayı çok yaygın. Bionluk, Fiverr gibi internet sitelerinden tasarım işleri satarak para kazanabilirsiniz. Sadece tasarım da değil, makale yazarlığı, çevirmenlik, danışmanlık gibi işleri de freelance olarak yapabilirsiniz.
 
Kazanabilirsiniz. Bunun birçok yolu var. Ama son zamanlarda freelance olayı çok yaygın. Bionluk, fiverr gibi internet sitelerinden tasarım işleri satarak para kazanabilirsiniz. Sadece tasarım da değil, makale yazarlığı, çevirmenlik, danışmanlık gibi işleri de freelance olarak yapabilirsiniz.

Örnek site var mı? Hocam.
 
Boş vaktin varsa Faceite kayıt ol. 60 liraya Premium al 1 ayda 230 maç kazan, bir adet Navaja knife ve 65 bin Faceit puanı al, toplam 5-6 bin TL para kazan.
 
Freelance'lik yapabilirsin tasarım yapabilirsin. Logo tasarlayabilirsin video editörlük yapabilirsin gibi gibi birçok is.
 
Tabi ki kazanabilir. Bazı siteler var link kısaltarak ve bu linkleri paylaştırıp, tıklama yaptırarak para kazanabilirsin. Tr link gibi sitelerden bunu nasıl yapacağını öğrenebilirsin.
 

Geri
Yukarı