İnternetten nasıl para kazanılır?

Instagram vermek suç mu bilmiyorum hocam. Önemli değilse buradan yazın isterseniz.

Hocam aslında size soracağım soruyu konu olarak açmıştım ama iyi bir cevap alamadım profilimden bakın isterseniz bir de sizin bu konuda yazdığınız hesabınızı incelemek istiyordum kendim hesap açarsam feyz almak için.

Evvela geç cevap için kusura bakmayın lütfen. Çıkaracağınız içeriğe güveniyorsanız gayet tabii açılır kanaatimce. Kamuoyu baya ilgili zira. Gelgelelim oldukça zor da bir alan. Kendiniz Amerika gündemini takip edip, içeriği de kendiniz oluşturacaksanız potansiyeli yüksek. Yapay zekaya işi yıkıp, önceden yapılan videolardan esinlenilecekse de çok gelecek vadetmiyor gibi.
Tabii siz bu konuda tecrübelisiniz bana göre, benim bilgilerim teorik hep. Instagram işini kotardığınız için bunu da kotarırsınız diye düşünüyorum.

Her şeyi yapay zekaya yaptırmamak lazım. Haklısınız evet. YouTube için araştırma yapıyorum, konsept bulduğumda kaliteli içerikler atıp sonuca bakacağım. YouTube algoritması biraz zor çünkü.

Bu arada Instagram'daki çizgi film kesitleri kanalınız devam ediyor, değil mi hocam? Acaba bu tür içerik üretiminde telif sorunu yaşadınız mı hiç?

Her şeyi yapay zekaya yaptırmamak lazım. Haklısınız evet. YouTube için araştırma yapıyorum, konsept bulduğumda kaliteli içerikler atıp sonuca bakacağım. YouTube algoritması biraz zor çünkü.
Üst üste soruyorum, kusura bakmayın ama sizin Instagram videolarınız Reels türünde mi yoksa normal video tarzında mı? Aklıma bir konsept geldi ama video uzunluk ortalaması biraz uzun olabileceği için Reels'a uygun mu karar veremedim.

Son düzenleme:

Biraz ara verdim ve Instagram'da telif olayına hiç takılmadım. Video uzunluklarını 1 dk veya 1.5 dk ayarlıyorum.

1.5 dakika uzunluğundaki videolarınız Reels mi hocam? Bir videoda azami Reels uzunluğunuz 30 saniye olsun diyordu, onu dikkate alıp almamak adına soruyorum. Asıl potansiyel Reels videolarındaymış, denersem onları deneyeceğim fakat bir yandan da videolar 90-180 saniye civarında olabileceği için izlenmezse boşuna denemeyeyim diyorum.

Bir de ara verdim dediğiniz video yükleme/paylaşma mı? Eğer öyleyse eski videolarınız seyredilmeye devam ediyor, dolayısıyla gelir de getiriyor mu yoksa yeni video olmayınca gelir de getirmiyor mu hesap? Son olarak, çok özel olmayacaksa bırakma sebebiniz bir şekilde (gelen paranın harcanan emeğe değmemesi vs.) tatmin olmamanız mı?

Instagram için 1.5 dakikalık videolar uzun kesitler oluyor. Normalde evet 30 saniye. Instagram erişime kapandığından beri video atmıyorum çünkü erişim yasağı varken pek izlenmeyeceğini düşünüyordum. Müsait bir zamanda içeriklere döneceğim. Eski videolar hâlâ etkileşim alıyor evet. Şu an farklı bir konsepte odaklanıyorum. İlk video 600 bin izlendi. Basit bir konsept olduğu için ilk bu hesabı büyütmeyi düşünüyorum.

Print on demand sermayesizʼdir efendim iyi öğlenler.

Print on demand sermayesizʼdir efendim iyi öğlenler.
Öyle bir şey olsaydı herkes yapardı bu kadar fakir veya işsiz de kalmazdı. Bu devirde babası oğluna para vermiyor elin adamları veya şirketi mi verecek? Madem mümkün hodri meydan çek videosunu buraya yükle bizde görelim izleyelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…