Yayıncılıktan asla yüksek para kazanamaz onun yerine YouTuber olsa iyi olabilir.
İçeriği güzel olursa ve patlarsa güzel paralar kazanır. Örnekleri dolu.
Yayıncılıktan asla yüksek para kazanamaz onun yerine YouTuber olsa iyi olabilir.
Muhtemelen karşına oturduğun yerden para kazan veya yıl olmuş 2024 internetten para kazanamıyorsan hiçsin tarzı üçkağıtçılarn çektiği asılsız videolar çıktı ve sendr vay be nasıl oluyor falan dedin ve bu konuyu açtın. Şimdi dostum karşılıksız veya sermayesiz kimse kimseye 1 kuruş para vermez. İnternetten para kazanmak öyle bir şey değil evet mümkün mü mümkün fakat nasıl? Şu şekilde elinde bir hünerin bir yeteneğin olacak onu pazarlayacaksın örneğin profesyonel video editlemeyi biliyor isen YouTube kanalları ile anlaşıp editörlük yapabilirsin veya Photoshop'u çok güzel kullanıyorsundur bu alanda bir şeyler yaparsın tasarım vs. Onun dışında YouTube videoları ile para kazanmak için belirli bir aboneyi ve izlenme saatini geçmen lazım. Yani kısaca internetten para kazanmak öyle karşına Instagram Reels'lerinde çıktığı gibi oturduğun yerden sıfır sermaye veya sıfır zahmet ile para kazan şu bu satsafaları gibi bir şey değil. Şunu unutma kazanan bir insan reklamını yapmaz. Yapmaz ki piyasadaki tekeli sarsılmasın yerine yenileri yani alternatifleri gelmesin. İyi geceler diliyorum.
Muhtemelen karşına oturduğun yerden para kazan veya yıl olmuş 2024 internetten para kazanamıyorsan hiçsin tarzı üçkağıtçılarn çektiği asılsız videolar çıktı ve sendr vay be nasıl oluyor falan dedin ve bu konuyu açtın. Şimdi dostum karşılıksız veya sermayesiz kimse kimseye 1 kuruş para vermez. İnternetten para kazanmak öyle bir şey değil evet mümkün mü mümkün fakat nasıl? Şu şekilde elinde bir hünerin bir yeteneğin olacak onu pazarlayacaksın örneğin profesyonel video editlemeyi biliyor isen YouTube kanalları ile anlaşıp editörlük yapabilirsin veya Photoshop'u çok güzel kullanıyorsundur bu alanda bir şeyler yaparsın tasarım vs. onun dışında YouTube videoları ile para kazanmak için belirli bir aboneyi ve izlenme saatini geçmen lazım. Yani kısaca internetten para kazanmak öyle karşına Instagram Reels'lerinde çıktığı gibi oturduğun yerden sıfır sermaye veya sıfır zahmet ile para kazan şu bu satsafaları gibi bir şey değil. Şunu unutma kazanan bir insan reklamını yapmaz. Yapmaz ki piyasadaki tekeli sarsılmasın yerine yenileri yani alternatifleri gelmesin. İyi geceler diliyorum.
Biraz detay istesem cevap alma ihtimalim var mı?
Sorun olmazsa isim alabilir miyim?Youtube'da kanal açıp shorts videolar yükleyerek kazanmaya başlayabilirsin. Yabancı içerikli kanal açarsın daha çabuk para kazanma açılır ve daha çok kazanırsın benım 2 tane shorts kanalım var aylık 5-6K bırakıyolar şu an
Belirli bir konsept seçip her gün 1 video paylaşman yetiyor. Sıfırdan başladığım sayfayı şu an 1700 takipçi yaptım. 50bin takipçili hesabımı da öyle kastım ve 7 aydır aktif reklam alıyorum, asgeri ücretten yüksek kazanıyorum aylık Instagram'dan. Kendin video yapman lazım bu önemli. Bot basmamalısın. Konsept olarak kendi konseptimden örnek vereceğim. Eski çizgi filmlerden güzel kesitleri paylaşabilirsin. Sürekli dizi, gumball... Daha var. Şu an aklıma gelmiyor ama aklıma geldiğinde daha çok bilgi veririm.
Zaten işin başı tutacak bir konsept bulmak, onu halletsem gerisi daha kolay gibi. Emekli olduğum için neredeyse tüm günüm boş. Daha önceki birkaç girişimim başarısız oldu ama sürekli yeni şeyler deniyorum. Instagram hiç aklıma gelmemişti fakat Youtube için bir şeyler yapma niyetim vardı (konsepte karar verirsem). Sizce hangisi daha iyi bir seçenek yeni bir başlangıç için?Belirli bir konsept seçip her gün 1 video paylaşman yetiyor. Sıfırdan başladığım sayfayı şu an 1700 takipçi yaptım. 50bin takipçili hesabımı da öyle kastım ve 7 aydır aktif reklam alıyorum, asgeri ücretten yüksek kazanıyorum aylık Instagram'dan. Kendin video yapman lazım bu önemli. Bot basmamalısın. Konsept olarak kendi konseptimden örnek vereceğim. Eski çizgi filmlerden güzel kesitleri paylaşabilirsin. Sürekli dizi, gumball... Daha var. Şu an aklıma gelmiyor ama aklıma geldiğinde daha çok bilgi veririm.
Zaten işin başı tutacak bir konsept bulmak, onu halletsem gerisi daha kolay gibi. Emekli olduğum için neredeyse tüm günüm boş. Daha önceki birkaç girişimim başarısız oldu ama sürekli yeni şeyler deniyorum. Instagram hiç aklıma gelmemişti fakat YouTube için bir şeyler yapma niyetim vardı (konsepte karar verirsem). Sizce hangisi daha iyi bir seçenek yeni bir başlangıç için?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.