İnternetten nasıl para kazanılır?

Instagram için 1.5 dakikalık videolar uzun kesitler oluyor. Normalde evet 30 saniye. Instagram erişime kapandığından beri video atmıyorum çünkü erişim yasağı varken pek izlenmeyeceğini düşünüyordum. Müsait bir zamanda içeriklere döneceğim. Eski videolar hâlâ etkileşim alıyor evet. Şu an farklı bir konsepte odaklanıyorum. İlk video 600 bin izlendi. Basit bir konsept olduğu için ilk bu hesabı büyütmeyi düşünüyorum.
Baya güzel başlamışsınız hocam, tebrik ederim. Umarım devamı da artarak gelir. Mümkünse sizden bu konuda birkaç tüyo almak istiyorum. Bir süredir PoD ile uğraşıyorum fakat henüz bir getirisi olmadı. Sizin yaptığınız şeyi ben de doğru yapabilirsem belki daha hızlı geri dönüş alırım.
Tabii 1.5 dakika uzun diyorsanız bulduğum konsept yerine yeni bir fikir bulmam gerekecek fakat siz birkaç püf noktası paylaşırsanız fikir de nasıl olsa bulurum. Sonuca varmayan girişimler baya yoruyor insanı zira.

Bayağı güzel başlamışsınız hocam, tebrik ederim. Umarım devamı da artarak gelir. Mümkünse sizden bu konuda birkaç tüyo almak istiyorum. Bir süredir PoD ile uğraşıyorum fakat henüz bir getirisi olmadı. Sizin yaptığınız şeyi ben de doğru yapabilirsem belki daha hızlı geri dönüş alırım.
Tabii 1.5 dakika uzun diyorsanız bulduğum konsept yerine yeni bir fikir bulmam gerekecek fakat siz birkaç püf noktası paylaşırsanız fikir de nasıl olsa bulurum. Sonuca varmayan girişimler bayağı yoruyor insanı zira.

Uzun videolar bazen sandığımızdan daha az izleniyor. Instagram için bu. Yabancı bir içerik mi düşünüyorsunuz hocam.

Uzun videolar bazen sandığımızdan daha az izleniyor. Instagram için bu. Yabancı bir içerik mi düşünüyorsunuz hocam.
Evet, yabancı içerik konusunda tereddüdüm yok lakin bulduğum fikir kısa videolara göre değildi. Şimdi onun kadar iyi olmasa da yeni bir fikrim var fakat daha önce bırakın içerik üretmeyi Instagram hesabı bile açmadığım için başlarken biraz tecrübeye ihtiyacım var.
Bu noktada da sizden yardım isteyecektim mümkünse (sorularıma hâlâ sabırla cevap verdiğiniz için edersiniz diye umuyorum). Yardımcı olabilirseniz çok makbule geçer.

Evet, yabancı içerik konusunda tereddüdüm yok lakin bulduğum fikir kısa videolara göre değildi. Şimdi onun kadar iyi olmasa da yeni bir fikrim var fakat daha önce bırakın içerik üretmeyi Instagram hesabı bile açmadığım için başlarken biraz tecrübeye ihtiyacım var.
Bu noktada da sizden yardım isteyecektim mümkünse (sorularıma hâlâ sabırla cevap verdiğiniz için edersiniz diye umuyorum). Yardımcı olabilirseniz çok makbule geçer.

Tabii, yardımcı olurum. Instagram'da yabancı içerik mi paylaşacaksınız?

Tabii, yardımcı olurum. Instagram'da yabancı içerik mi paylaşacaksınız?
Öncelikle teşekkür ederim hocam, sağ olun. İçerik konusunda da evet, dediğim gibi yabancı olacak, o konuda soru işareti yok. Her ne kadar ülkece Instagram'da geçirdiğimiz sürede birinci olsak da yine de yabancı içerik üretmek daha makul geliyor bana. Reklam gelirleri açısından, kaç kişi izlediden ziyade izlenmeler nereden geldi daha önemliydi Youtube'da, burada da öyledir diye düşündüm. Yoksa siz aksini mi önerecektiniz?

Öncelikle teşekkür ederim hocam, sağ olun. İçerik konusunda da evet, dediğim gibi yabancı olacak, o konuda soru işareti yok. Her ne kadar ülkece Instagram'da geçirdiğimiz sürede birinci olsak da yine de yabancı içerik üretmek daha makul geliyor bana. Reklam gelirleri açısından, kaç kişi izlediden ziyade izlenmeler nereden geldi daha önemliydi YouTube'da, burada da öyledir diye düşündüm. Yoksa siz aksini mi önerecektiniz?

YouTube için evet doğru. Yabancı takipçiler genelde sadık değil bana göre Instagram için.

YouTube için evet doğru. Yabancı takipçiler genelde sadık değil bana göre Instagram için.
Bu önemli bir gözlem, teşekkürler. Aslında sonraki aşamada kanalın bir de Türkçe versiyonunu deneyebilirim.
Peki başlıyorum bu işe diyelim hocam, ne önerirsiniz? Sizi çok zahmete sokmayacak olsam adım adım tavsiye isterim ama çok vaktinizi almayayım diye siz ne kadar detay verebilirseniz onunla yetineceğim artık...

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı