İnternetten nasıl para kazanılır?

Bu önemli bir gözlem, teşekkürler. Aslında sonraki aşamada kanalın bir de Türkçe versiyonunu deneyebilirim.
Peki başlıyorum bu işe diyelim hocam, ne önerirsiniz? Sizi çok zahmete sokmayacak olsam adım adım tavsiye isterim ama çok vaktinizi almayayım diye siz ne kadar detay verebilirseniz onunla yetineceğim artık...

Fazla detay yok aslında. Özgün içerikten ilerlemelisin. Her gün kendine bir saat belirleyip o saatte günde 1 video atsan yeterli. Ben öyle geliştim diyebilirim ama içerik güzel ise ve takipçi çekmeye yatkın bir içerik ise işler daha da büyüyebilir.

Fazla detay yok aslında. Özgün içerikten ilerlemelisin. Her gün kendine bir saat belirleyip o saatte günde 1 video atsan yeterli. Ben öyle geliştim diyebilirim ama içerik güzel ise ve takipçi çekmeye yatkın bir içerik ise işler daha da büyüyebilir.
O zaman içeriğin konusuyla uyumlu bir isimle normal bir Instagram hesabı açıp, sonra da oraya videoları atmaya başlayayım, öyle mi hocam? Şuna dikkat et diyeceğiniz başka bir şey var mı?

Bu arada edit programı olarak ne kullanıyorsunuz? Genelde Capcut gördüm ama ücretsiz sürümünde filigran basıyordu sanırım videoya. Pek hoş değil gibi.

Bir de ilk videosu 600k izlenen kanalınız nasıl gidiyor? İyi bir video ile benim de böyle bir başlangıç yapabilmem mümkün müdür sizce? Yoksa şans icabı Keşfet'e düşmekle vs. ile mi alakalı?

Hocam kusura bakmayın yine üst üste yazıyorum. Bir video hazırladım kafamdaki konsept ışığında fakat size danışmak istedim tam girişmeden. Tecrübeleriniz doğrultusunda bu konsept tutar veya tutmaz diye fikrinizi almak için videoyu göndermek adına kullanıyorsanız Discord adresinize atabilir miyim? Yahut başka nasıl uygun olursa size...

düzenli paylaşım yaparak keşfete düşme şansını arttırabilirsin. daha sonrasında reklam falan verirsin yavaştan kitleni genişletirsin
Hocam bana yazdığınızdan emin olamadım ama yine de cevap vereyim. Konseptten emin olsam sabır ve sebat konusunda sorun yaşamam, istikrarlı şekilde atarım video lakin tutmayacak bir konsepte hiç başlamamak daha iyi hevesi kırmamak adına.

Futbol motivasyon vb. Instagram hesabı açabilirsin.
Hocam sizin de bana yazdığınızı varsayıyorum alıntıda kimse görünmediği için. O tarzda çok fazla kanal olduğu için rekabet de baya fazla, o yüzden pek sıcak bakamıyorum. Bir de ben daha izleyiciyi de videoya ortak edecek, interaktif bir şeyler yapmak istiyorum. Daha potansiyelli geliyor bu konsept bana.

Hocam kusura bakmayın yine üst üste yazıyorum. Bir video hazırladım kafamdaki konsept ışığında fakat size danışmak istedim tam girişmeden. Tecrübeleriniz doğrultusunda bu konsept tutar veya tutmaz diye fikrinizi almak için videoyu göndermek adına kullanıyorsanız Discord adresinize atabilir miyim? Yahut başka nasıl uygun olursa size...

Hocam bana yazdığınızdan emin olamadım ama yine de cevap vereyim. Konseptten emin olsam sabır ve sebat konusunda sorun yaşamam, istikrarlı şekilde atarım video lakin tutmayacak bir konsepte hiç başlamamak daha iyi hevesi kırmamak adına.

Hocam sizin de bana yazdığınızı varsayıyorum alıntıda kimse görünmediği için. O tarzda çok fazla kanal olduğu için rekabet de bayağı fazla, o yüzden pek sıcak bakamıyorum. Bir de ben daha izleyiciyi de videoya ortak edecek, interaktif bir şeyler yapmak istiyorum. Daha potansiyelli geliyor bu konsept bana.

Discord'dan bana atabilirsiniz videoyu.
@berljn

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı