İnternetten nasıl para nasıl kazanılır?

cluster

Hectopat
Hocamlar selamlar, bir öğrenci olarak sınav senemdeyim ve genel olarak ders çalışıyorum. Ancak gerek kaynakların pahalılığı, gerek günlük hayatın pahalılaşması gereğinde maddi olarak kötü bir duruma düşüyorum. Bunu engellemek için ise internetten para kazanmayı düşünmeye başladım. Genel olarak orta bir yazılım bilgim (Python, HTML, CSS ve azıcık C++), iyi seviyede Photoshop ve pentest becerilerim var. Bunlarla birlikte sizce nasıl bir gelir elde edebilirim? Şimdiden cevap veren herkese teşekkür ederim.

Bizim sitede işe alalım 😃 bu işe başlamak istiyorsanız net olarak YouTube'a değil webe yönelin kesin ve kesin tavsiyemdir ayda 1m+ streami olan bir site sahibi olarak.

Bizim sitede işe alalım 😃 bu işe başlamak istiyorsanız net olarak YouTube'a değil webe yönelin kesin ve kesin tavsiyemdir ayda 1m+ streami olan bir site sahibi olarak.
Hocam boş vakit olsaydı çok iyi olurdu ama maalesef yks’den dolayı baya baya ders çalıştığımdan, aktif bir iş değil de istediğim vakitte olmasını düşünüyorum. Tavsiyenizi dikkate alacağım, çok teşekkür ederim.

Hocam boş vakit olsaydı çok iyi olurdu ama maalesef YKS'den dolayı bayağı bayağı ders çalıştığımdan, aktif bir iş değil de istediğim vakitte olmasını düşünüyorum. Tavsiyenizi dikkate alacağım, çok teşekkür ederim.

Rica ederim hocam umarım iyiye gider sizin için her şey.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı