İnternetten nasıl Tarih öğrenilir?

Yer
İstanbul
Evde çok boş zamanım var ve ilgimin de olması dolayısıyla tarih öğrenmek istiyorum. Önceliğim Osmanlı tarihi. Okul için (YKS, KPSS vs.) Öğrenmek değil maksadım. Daha ağır ve teferruatlı tarih anlatan; web sitesi, YouTube kanalı vs. biliyorsanız yazar mısınız? Mutlaka Türkçe olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tarih sadece internetten öğrenilmez kitapla lazım Murat bardakçının kitaplarını ve konuşmalarını dinlemeni tavsiye ederim, Tarihin arka odasınıda dinleyebilirsin ordada Murat Bardakçı var Erhan Afyoncu felan var.

Evde çok boş zamanım var ve ilgimin de olması dolayısıyla tarih öğrenmek istiyorum. Önceliğim Osmanlı tarihi. Okul için (YKS, KPSS vs.) Öğrenmek değil maksadım. Daha ağır ve teferruatlı tarih anlatan; web sitesi, YouTube kanalı vs. biliyorsanız yazar mısınız? Mutlaka Türkçe olsun.

YouTube'da Tolga turan kaynaklara dayanarak bazı konuları anlatıyor.

İnternetten öğrenirsen yandın. Güvenilir kanalların videolarını izleyebilirsin. ama videodaki kaynak da önemli tabi. bunların yanında kitaplar da okuman lazım. ama eğer türk tarihini detaylıca öğrenmek istersen Mehmet Celal hocanın kpps videolarını izlemeni öneriyorum

Technopat Haberler

Geri
Yukarı