simgebas Decapat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Kadın 7 Kasım 2021 #1 Daha önce sormuştum ama param kalmamıştı. Şimdi param var ama annemin doğum günü yarın. İnternetten telefonu sipariş versem yarın yollayabilirler mı? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Kasım 2021
Daha önce sormuştum ama param kalmamıştı. Şimdi param var ama annemin doğum günü yarın. İnternetten telefonu sipariş versem yarın yollayabilirler mı?
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.631 Makaleler 8 Çözümler 153 7 Kasım 2021 #2 Hangi site? Hangi ürün?
simgebas Decapat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Kadın 7 Kasım 2021 #3 erme dedi: Hangi site? Hangi ürün? Genişletmek için tıkla... https://ty.gl/rrxff3z1w7 Bu ürün
4 453476 Megapat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 8.177 Makaleler 1 Çözümler 62 7 Kasım 2021 #4 "Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde" diyor. Yüksek ihtimalle gelmez. Bu arada, aynı telefonun mavisini geçen hafta aldım. Telefon çok iyi.
"Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde" diyor. Yüksek ihtimalle gelmez. Bu arada, aynı telefonun mavisini geçen hafta aldım. Telefon çok iyi.
simgebas Decapat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Kadın 7 Kasım 2021 #5 453476 dedi: "Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde" diyor. Yüksek ihtimalle gelmez. Bu arada, aynı telefonun mavisini geçen hafta aldım. Telefon çok iyi. Genişletmek için tıkla... Telefonu nereden aldın? IMEI numarası sağlam mıydı?
453476 dedi: "Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde" diyor. Yüksek ihtimalle gelmez. Bu arada, aynı telefonun mavisini geçen hafta aldım. Telefon çok iyi. Genişletmek için tıkla... Telefonu nereden aldın? IMEI numarası sağlam mıydı?
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.631 Makaleler 8 Çözümler 153 7 Kasım 2021 #6 Aynı ürün bu satıcıda "1 gün içinde kargo" diye satılıyor. Realme C25 4/64 GB LCD Gri Cep Telefonu (Türkiye Garantili) Fiyatı, Yorumları - Trendyol realme C25 64GB Gri Cep Telefonu (Türkiye Garantili) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
Aynı ürün bu satıcıda "1 gün içinde kargo" diye satılıyor. Realme C25 4/64 GB LCD Gri Cep Telefonu (Türkiye Garantili) Fiyatı, Yorumları - Trendyol realme C25 64GB Gri Cep Telefonu (Türkiye Garantili) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
4 453476 Megapat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 8.177 Makaleler 1 Çözümler 62 7 Kasım 2021 #7 erme dedi: Aynı ürün bu satıcıda "1 gün içinde kargo" diye satılıyor. Realme C25 4/64 GB LCD Gri Cep Telefonu (Türkiye Garantili) Fiyatı, Yorumları - Trendyol realme C25 64GB Gri Cep Telefonu (Türkiye Garantili) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Genişletmek için tıkla... Bugün kargoya verilse dahi gelmez. simgebas dedi: Telefonu nereden aldın? IMEI numarası sağlam mıydı? Genişletmek için tıkla... Hocam şöyle diyeyim, ben ilk olarak HepsiBurada üzerinden almıştım. 2. el telefon (iade yani) yollandı. Sonra ise onu iade edip, Migros Ekstra üzerinden aldık. Şu ana hiçbir sıkıntısı yok. Her şey sağlam.
erme dedi: Aynı ürün bu satıcıda "1 gün içinde kargo" diye satılıyor. Realme C25 4/64 GB LCD Gri Cep Telefonu (Türkiye Garantili) Fiyatı, Yorumları - Trendyol realme C25 64GB Gri Cep Telefonu (Türkiye Garantili) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Genişletmek için tıkla... Bugün kargoya verilse dahi gelmez. simgebas dedi: Telefonu nereden aldın? IMEI numarası sağlam mıydı? Genişletmek için tıkla... Hocam şöyle diyeyim, ben ilk olarak HepsiBurada üzerinden almıştım. 2. el telefon (iade yani) yollandı. Sonra ise onu iade edip, Migros Ekstra üzerinden aldık. Şu ana hiçbir sıkıntısı yok. Her şey sağlam.