AslanOnbir Kilopat Katılım 20 Ağustos 2019 Mesajlar 962 Çözümler 6 1 Şubat 2020 #1 Yakın zamanda bilgisayar alacağım ama ben bu işi anlamadım. Sinerji'den alıcam ve sepetten devam edince nasıl taksitlendirme yapılıyor ?
Yakın zamanda bilgisayar alacağım ama ben bu işi anlamadım. Sinerji'den alıcam ve sepetten devam edince nasıl taksitlendirme yapılıyor ?
G grkmsrky Kilopat Katılım 19 Ağustos 2017 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2020 #2 Bahsettiğiniz siteden daha önce alışveriş yapmadım ancak ödeme bilgilerinizi girdiğinizde taksit seçenekleri görüntülenmiyor mu?
Bahsettiğiniz siteden daha önce alışveriş yapmadım ancak ödeme bilgilerinizi girdiğinizde taksit seçenekleri görüntülenmiyor mu?
AslanOnbir Kilopat Katılım 20 Ağustos 2019 Mesajlar 962 Çözümler 6 1 Şubat 2020 #3 grkmsrky dedi: Bahsettiğiniz siteden daha önce alışveriş yapmadım ancak ödeme bilgilerinizi girdiğinizde taksit seçenekleri görüntülenmiyor mu? Genişletmek için tıkla... Denemedim ben konuyu sadece bilgilenme amaçlı açtım. Hangi adımları takip ettiğimi bileyim istedim.
grkmsrky dedi: Bahsettiğiniz siteden daha önce alışveriş yapmadım ancak ödeme bilgilerinizi girdiğinizde taksit seçenekleri görüntülenmiyor mu? Genişletmek için tıkla... Denemedim ben konuyu sadece bilgilenme amaçlı açtım. Hangi adımları takip ettiğimi bileyim istedim.
G grkmsrky Kilopat Katılım 19 Ağustos 2017 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2020 #4 AslanOnbir dedi: Denemedim ben konuyu sadece bilgilenme amaçlı açtım. Hangi adımları takip ettiğimi bileyim istedim. Genişletmek için tıkla... Ödeme adımında kart bilgilerinizi girdiğinizde kartınıza uygun olan taksit seçenekleri görüntülenecektir
AslanOnbir dedi: Denemedim ben konuyu sadece bilgilenme amaçlı açtım. Hangi adımları takip ettiğimi bileyim istedim. Genişletmek için tıkla... Ödeme adımında kart bilgilerinizi girdiğinizde kartınıza uygun olan taksit seçenekleri görüntülenecektir