A Alişan01 Decapat Katılım 28 Ocak 2023 Mesajlar 139 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2023 #1 Merhaba Hepsiburada Trendyol gibi yerlerden telefon alınır mı? Garanti konusunda sıkıntı yaşanır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Kasım 2023
AceTeq Gigapat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Sıvı Nitrojen Katılım 13 Aralık 2016 Mesajlar 9.223 Çözümler 83 Yer Başkent 1 Kasım 2023 #2 Sonuç itibariyle sorun çıkarsa zaten telefonun teknik servisine başvurmanız gerekir. Satıcıya pek alakası yok. Rahatlıkla alabilirsiniz içiniz rahat olsun. Kendi cihazımı Hepsi Burada'dan aldım.
Sonuç itibariyle sorun çıkarsa zaten telefonun teknik servisine başvurmanız gerekir. Satıcıya pek alakası yok. Rahatlıkla alabilirsiniz içiniz rahat olsun. Kendi cihazımı Hepsi Burada'dan aldım.
Fatherboard Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 2.702 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2023 #3 Güvenilir satıcı olmasına ve kargo şirketinin iyi olduğuna dikkat edin. Ürün ve satıcı yorumlarına bakabilirsin.
Güvenilir satıcı olmasına ve kargo şirketinin iyi olduğuna dikkat edin. Ürün ve satıcı yorumlarına bakabilirsin.
GrimKazashini Hectopat Katılım 25 Ocak 2023 Mesajlar 1.733 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2023 #4 Hepsiburada'dan almıştım telefon sorun çıkmadı satıcı güvenilir olduğu sürece alınır.