İnternetten yüklenen Roblox'ta aşağı kaydırınca görev çubuğu açılıyor

Fatihts09

Decapat
Daha fazla  
Hatadan bahsettiğim ben Bedwars'a ya da büyük bir oyuna girdiğimde oyuna girmem ya 5Dk'yı alıyor ya da asla oyuna göndermeden direkr disconnect ediyor. Beni ama Microsoft Store da indirdiğim Roblox daha düzgün çalışıyor. Fakat onda da first persondayken mouse aşağıya hareket ettirince görev çubuğu açılıyor. Full ekran ya da pencerli ekranda aynısı oluyor. Bunlardan birine bile çözüm bulabilirsem benim için çok iyi olur. Şimdiden teşekkürler.

Hatadan bahsettiğim ben Bedwars'a ya da büyük bir oyuna girdiğimde oyuna girmem ya 5Dk'yı alıyor ya da asla oyuna göndermeden direkr disconnect ediyor. Beni ama Microsoft Store da indirdiğim Roblox daha düzgün çalışıyor. Fakat onda da first persondayken mouse aşağıya hareket ettirince görev çubuğu açılıyor. Full ekran ya da pencerli ekranda aynısı oluyor. Bunlardan birine bile çözüm bulabilirsem benim için çok iyi olur. Şimdiden teşekkürler.

Görev çubuğu'nu ayarlar > kişiselleştirme > görev çubuğunu otomatik olarak gizle seçeneğini işaretlediyseniz, fareyi monitörün altına getirdiğinizde görev çubuğu yeniden görünür.

Bu özelliği kapatmayı deneyin.
Olmazsa
Oyunu Microsoft Store'dan indirdiyseniz silin ve oyunun kendi sitesinden yükleyin, böylece açılmayacak.
Çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim.

Görev çubuğu'nu ayarlar > kişiselleştirme > görev çubuğunu otomatik olarak gizle seçeneğini işaretlediyseniz, fareyi monitörün altına getirdiğinizde görev çubuğu yeniden görünür.

Bu özelliği kapatmayı deneyin.
Olmazsa
Oyunu Microsoft Store'dan indirdiyseniz silin ve oyunun kendi sitesinden yükleyin, böylece açılmayacak.
Çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim.

Bilgisayarda şu an ikisi de var internetten yüklediğim de internet sorunu oluyor genellikle disconnect ediyor. Ve otomatik görev çubuğun gizleme açık değil. Roblox internet sürümünde inetrnet sorunu yaşıyorum. Microsoft Store da görev çubuğu açılıyor.

hocaaaamm çözümü buldum yalnız roblox üst bar için aşağısı için maalesef bişey bulamadım:Şimdi F11 e basınca yukarda roblox üst barı varya onu kapatmak için shift+F11 le büyütmek gerekiyormuş aşağısı içinde görev çubuğuna sağ tıklayın ve görev çubuğu ayarları na basın daha sonra masaüstü için gizle var ona basın yani açın aşağısı dagözükmeyecektir şimdiden iyi günler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı