İnterntten alınan Windows lisans anahtarı arkadaş ile aynı çıktı

NavyB

Femtopat
Daha fazla  
Başlıkta belirttiğim gibi tüm olay ve sorum şudur: Satıcı, farklı zamanlarda satın almamıza rağmen aynı Windows etkinleştirme anahtarını yollamış.

Aklıma şu sorular geliyor:

• Bu bir aldatmaca mı?
  • Aynı etkinleştirme anahtarı birden fazla cihazda kullanılırsa ne olur?
  • En önemlisi, herhangi bir veri okuma, kopyalama ya da değiştirme mümkün mü?
Bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Başlıkta belirttiğim gibi tüm olay ve sorum şudur: Satıcı, farklı zamanlarda satın almamıza rağmen aynı Windows etkinleştirme anahtarını yollamış.

• Bu bir aldatmaca mı?
aslında aldatmaca değil, sonuçta size verdiği vaadi yerine getiriyor. keyleri birden fazla cihazda kullanırsa bir sorun ile karşılaşmaz. ve veri kopyalama okuma gibi bilim kurgu saçmalıkları yoktur merak etmeyin.

Hocam veri kopyalama cart curt tamamen hikaye. Adam sadece lisans etkinleştirme anahtarıyla bilgisayarınıza RAT, trojan vs. nasıl atsın böyle bir şey nasıl mümkün olsun. Ayrıca verdiği vaadi bir şekilde yerine getirmiş. Key çalışıyorsa arkadaşınızla veya diğer alıcılarla aynı olsun veya olmasın dediğini yerine getirdiği için bir aldatmaca değil bence.

Ben bios update yaptıktan sonra lisans anahtarım iptal oldu. Gittim yeni anahtar aldım. Bir süre tekrar bios update yaptım gene iptal oldu. Şuan 3. anahtarımı kullanıyorum ve bir daha bios update yapmayacağım. Şimdi eğer 1 anahtar birden fazla kişiye satılıyorsa, ben bios update yaptığım için benimle aynı anahtarı kullananlarında anahtarları iptal olmuş mudur ?

Ben BIOS Update yaptıktan sonra lisans anahtarım iptal oldu. Gittim yeni anahtar aldım. Bir süre tekrar BIOS Update yaptım gene iptal oldu. Şu an 3. anahtarımı kullanıyorum ve bir daha BIOS Update yapmayacağım. Şimdi eğer 1 anahtar birden fazla kişiye satılıyorsa, ben BIOS Update yaptığım için benimle aynı anahtarı kullananlarında anahtarları iptal olmuş mudur?

Hayır olmamıştır hocam.

Herhangi bir şüphe gütmeksizin kullanmakta bir sakınca yok o halde? Temiz bir format ile keysiz kullanmayı düşünüyordum ancak buna gerek yok sanırım.
Hocam veri kopyalama cart curt tamamen hikaye. Adam sadece lisans etkinleştirme anahtarıyla bilgisayarınıza RAT, trojan vs. nasıl atsın böyle bir şey nasıl mümkün olsun. Ayrıca verdiği vaadi bir şekilde yerine getirmiş. Key çalışıyorsa arkadaşınızla veya diğer alıcılarla aynı olsun veya olmasın dediğini yerine getirdiği için bir aldatmaca değil bence.
aslında aldatmaca değil, sonuçta size verdiği vaadi yerine getiriyor. keyleri birden fazla cihazda kullanırsa bir sorun ile karşılaşmaz. ve veri kopyalama okuma gibi bilim kurgu saçmalıkları yoktur merak etmeyin.

Herhangi bir şüphe gütmeksizin kullanmakta bir sakınca yok o halde? Temiz bir format ile keysiz kullanmayı düşünüyordum ancak buna gerek yok sanırım.

Gerek yok hocam formata falan. Kullandığınız lisans anahtarından virüs vs. gelmesi mümkün değil. Gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

• Bu bir aldatmaca mı?

Aynı OEM 6 PC
Retail 14 PC etkinleştirdik.
Size satılan key free paylasılan key olabilir mi diye dusunuyorum.

Yeni konular

Geri
Yukarı