mustafa_ugur_cyln Hectopat Katılım 12 Aralık 2020 Mesajlar 761 Çözümler 4 Yer Mersin Dün 11:04 #1 Intex'in kalitesi tartışılmaz. Düzgün kullanımda herhangi bir sorun olacağını düşünmüyorum. Fiyatı çok uygun sarı sitede 6000₺ civarına satılıyor. Peşin fiyatına 3 taksit ve Garanti Bankası kartınız var ise 350₺ bonus kazanıyorsunuz. Intex Corner Sofa Köşe Kanepe : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam Intex Corner Sofa Köşe Kanepe : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam www.amazon.com.tr
Intex'in kalitesi tartışılmaz. Düzgün kullanımda herhangi bir sorun olacağını düşünmüyorum. Fiyatı çok uygun sarı sitede 6000₺ civarına satılıyor. Peşin fiyatına 3 taksit ve Garanti Bankası kartınız var ise 350₺ bonus kazanıyorsunuz. Intex Corner Sofa Köşe Kanepe : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam Intex Corner Sofa Köşe Kanepe : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam www.amazon.com.tr
karambyte Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Mart 2019 Mesajlar 2.380 Çözümler 3 Dün 11:21 #2 Balkona alınır mı acaba? Normal kanepe gibi değil mi?
mustafa_ugur_cyln Hectopat Katılım 12 Aralık 2020 Mesajlar 761 Çözümler 4 Yer Mersin Dün 11:22 #3 karambyte dedi: Balkona alınır mı acaba? Normal kanepe gibi değil mi? Genişletmek için tıkla... Ben kamplar için aldım. Balkona da alınabilir. Ürün şişme kanepe. Şişme yatak gibi düşünebilirsin.
karambyte dedi: Balkona alınır mı acaba? Normal kanepe gibi değil mi? Genişletmek için tıkla... Ben kamplar için aldım. Balkona da alınabilir. Ürün şişme kanepe. Şişme yatak gibi düşünebilirsin.
karambyte Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Mart 2019 Mesajlar 2.380 Çözümler 3 Dün 11:28 #4 mustafa_ugur_cyln dedi: Ben kamplar için aldım. Balkona da alınabilir. Ürün şişme kanepe. Şişme yatak gibi düşünebilirsin. Genişletmek için tıkla... Anladım, fotoğraftaki gibiyse bence gayet yeterli. Dışı kumaş gibi.
mustafa_ugur_cyln dedi: Ben kamplar için aldım. Balkona da alınabilir. Ürün şişme kanepe. Şişme yatak gibi düşünebilirsin. Genişletmek için tıkla... Anladım, fotoğraftaki gibiyse bence gayet yeterli. Dışı kumaş gibi.