İnventus Güvenilir Mi?

11.03.2019 tarihinde sipariş vermiştim. 25 martta kesin kargoda dediler. Bugün aradım siparişim hala tedarik aşamasında görünüyor kargoya verecekmisiniz dedim. Yoğunluk var cuma gününe kadar verilir dediler. Hani 12 iş günüydü? Sözlerini tutmuyorlar, oyalayıp duruyorlar. 7 mart tarihinden beri mesajlarım ve e-postalarım hala cevapsız bekliyor. İptal edip başka bir siteden alırdım ama dolarla birlikte fiyatlar da arttı elim kolum bağlı. Hala İnventus'a güveniyor musunuz?

İnventus şuan siparişleri kapatmış bulunmakta. Unlost Eco aldıysanız sakın iptal etmeyin o fiyata en iyi sistemlerden birini almışsınıdır. Alan herkez e posta atarsa tabiki cevap veremezler. İnventus GÜVENİLİRDİR ! Sabredin kardeşim adamlar tek tek bilgisayarları test edip yolluyorlar.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    48 KB · Görüntüleme: 464

İlk defa yoğunluktan dolayı patladılar, bu onların güvenilir olmadığını göstermez. 16 Yılda ilk defa bu kadar tedarik sorunu yaşıyorlar, size sistemin alın kurulumu yaptık paketleyin yollayın mantığı yok firmada ısrarla bunu anlamak istemiyorsunuz. Aldığınız sistemler test ediliyor. 50-60 tanede satmıyorlarki hemen çıksın aradan. 2 Haftada sipariş teslim edemeyen İtopya'da var, müşteri hizmlerinin rezilliğini gösteren Sinerji'de ortada. Foruma yeni gelen biri olduğunuz firmalardan haberinizin olmaması doğal. Ben gene sistem toplayacak birisine fiyat farkı çok değilse İnventus'u önereceğim...

Sabrettim zaten ama 12 iş günü üzerine 5 iş günü daha koydular. O da doğrumu belli değil. Unlost eco almadım unlost x v2 aldım. Hala siparişlere açık görünüyor.

15’inde sipariş verdim bende “unlost x v2” özelleştirdim ve 6800 lira gibi bir maliyet tuttu şu an eco ve pro tedarik edilemiyor x’i aynı şekilde özelleştirince de 7600 lira gibi bir meblağ çıkıyor karşıma. Bu sistemi değil de kendim hazır topladığımda ortalama 8500 lira ücret çıkıyor karşıma.Malum dolar yükseldi düşecek gibi de durmuyor geç de olsa böyle bir sistemin elime sorunsuz bir şekilde geçmesi beni daha çok mutlu eder bilakis para kolay kazanılmıyor bu devirde. Sabreden derviş muradına ermiş hesabı sabrediyoruz bakalım.

İnventus kadar kötü bir firma görmedim. Kesinlikle oradan ürün almayın. Hem geç geliyor hem sorunlu. Başka firmalara bakın hatta mümkünse internetten almayın derim. Saygılarımla.

Lütfen ciddiye alın. Verdiğiniz paralar kolay kazanılmıyor. Çok pişmanım

Test etmiyorlar! Bana gelen pc neden sorunlu geldi. Madem test ettiler o sorun neden ben kurup çalıştırınca meydana geldi. Yolda hasar almamış ! Babanızın oğlu gibi savunmayın . Önermiyorum kesinlikle insanları zora sokmayın. 6.000 - 7.000 kazanmak kolay değil.

Dosya Ekleri

• sorun konu.png
    22,7 KB · Görüntüleme: 456
Tam olarak nasıl bir sorun aldın kardeşim yırtılmalar monitörden ötürü olmasın firmayı savunmuyorum sipariş hala tedarik sürecinde bileşenlerde sorun var mı?

Ben de siparişimi iptal ettim. 14 iş günü toplamda 18 gün bekledim. Unlost x v2 siparişim gelmedi. Ayrıca şikayetleri de her yerde okuyunca hevesim kaçtı doğrusu ve iptal ettim. Sonra Teknobiyotik sitesinden aldım. Adamlar her soruma mesajla cevap verdiği gibi telefonlarımı da açtılar. Zaten ulaşılabilir olmaları baştan bir güven verdi. En güzeli de siparişim ertesi gün akşam elimdeydi. Beklemediğim kadar hızlı çıktılar, sistemin kablolaması ve montajını da beğendim.

Teknobiyotik sitesinden ilk alışverişimdi ve kendileri ile hiçbir bağlantım yok. Olur ya olumlu mesaj yazınca aklınıza birşey gelmesin. İyiye iyi kötüye kötü derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…