İnventus Kutu Sorunu

CrossPlay

Decapat
İnventus'tan hazır sistem aldım, ürün parçalarını kutusuz ama garanti belgeleriyle yollayacaklarını söylediler. Peki ben bu parçaların 2. el olup olmadığını kasa gelince nasıl tespit edebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
İnventus'tan hazır sistem aldım, ürün parçalarını kutusuz ama garanti belgeleriyle yollayacaklarını söylediler. Peki ben bu parçaların 2. el olup olmadığını kasa gelince nasıl tespit edebilirim?
İnventus güvenilir firmadır 2. el parça kullanmaz içiniz rahat olsun.

Inventus kesinlikle öyle bir şey yapmaz. Çok köklü ve anlayışlı bir firmadır. Ben geçenlerde fan alacaktım aradılar, bu fanın tek başına çalışmadığını hub olmadan işe yaramayacağını izah ettiler. Ben de iptal etmiştim siparişi. İlgili adamlar.

Kutusuz almayın. Bu donanımları satarken kutusu olması satışı kolaylaştırıyor. Rica edin kutulu göndermelerini. Ben Teknobiyotik' den aldım ve işlemci kutusu hariç, bütün bileşenlerin kutularını, sata kabloları, vidalar ve çesitli aparatları yollamışları.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı