"Firmanın vadettiği teslim süresi o firma için bağlayıcı olup, buna uyulmadığı takdirde tüketici şikayet etmesi durumunda Gümrük ve Ticaret Bakanlığınca o internet sitesinin sahibi olan firmaya idari para cezası uygulanır ayrıca, tüketici süresinde teslim edilmeyen üründen ötürü cayma hakkına sahip olur. Firma, internet sitesinde 'ben bu ürünü 3 günde teslim ederim' taahhüdünde bulunuyorsa bu taahhüt firma için bağlayıcıdır. Bu süre geçtiği halde satın aldığı ürün eline geçmeyen tüketici cayarsa, firma herhangi bir şey talep edemeyeceği gibi tüketicinin bu sürenin geçmesinden ötürü uğradığı zarar varsa onu da karşılamakla mükelleftir."

Ben teknik kısımda da satış kısmında da çalıştım sadece siz olayı anlamadınız, attığım mail adresleri aynı mail adresleri.

Burda ödetirimden kastım zoraki değil idari yollarla, malum ben aldığım da dolar kaç paraydı şu an kaç para değil mi ?

Mail konusunda haklısın ama yapacak bir şey yok. Kdv indiriminde sistem topladık vatandan 2 arkadaş. Onun ki 2 günde geldi, benimki 13. Sistem bileşenleri ankaradan gelecek gözüküyordu ama Ankara şubesinde ne yaptılarsa, sistem adana ve İstanbul olmak üzere 2 şehirden ayrı geldi. Bu günlerde gecikme normal

Mücbir sebepten bahsediyorsunuz eğer satıcı bu vaadini mücbir sebep koşulları oluşmadan önce verdiyse dediğinizde sonuna kadar haklısınız öngörülemeyen bir durumdan dolayı satıcıyı bir yükümlülük altına sokamazsınız.Buna karşın koşullar oluştuktan sonra satıcı bu koşullara göre davranmak zorunda.

Arama yoluyla boşuna denemeyin, bank kaydı konulmuş, 30 Dakika olunca telefon otomatik kapanıcak , birdaha arasanız dahi tekrar 30.Dakikada kapanıcak, İnventus kaldıramıycağı yükün altına girmeyecekti, hadi girdi unlost ile anlaştı diyelim, eleman sayını arttır o zaman.
Evet katılıyorum ben bir konuyu araştırırım öyle konuşurum.
Vaad edilmeyen günde teslim gerçekleştiriyorlar, üstüne birde dolar yükseliyor, hem vakit hem nakit kaybediyorum.
Ne kadar özel olursa olsun, bir müşteri nede olsa parayı verdi ona yazmıyalım, yeni müşterilere yazalım gibi bi saçmalık olamaz.

Bu zamanlar normaldir bence. Trendyol üzerinden Baskistan isimli dükkandan kartuş dolum seti sipariş ettim 1 haftadır kargoya verilmesini bekliyorum. Satıcı enfekte olmuştur belki o yüzden işlere bakamıyor diyorum içimden.

Şunu fark ettim. Forum üzerinde ürünlerinin kargoya verilmediği şikayet eden neredeyse herkes çok sinirli davranıyor. Ama kimse orada çalışan insanları düşünmüyor. Şimdi bana neden yeni hesaptan mail atınca cevap geldi, bu kadar yoğunlarsa neden ürün satıyorlar? diyeceksiniz. Yönetimin yoğunluktan dolayı ürün satışını durduracağını sanmam.

Ben gecikmeyi kafama takmıyorum, kafama taktığım şey bana cevap vermeyip yeni müşterilerine cevap vermeleri.
Olanlar normal olmadığı için sitelerden de normal olmalarını bekleyemeyiz bence. İnventus iyi bir yer, size karşılığını verecektir.
İnventus iyi bir yer bunu biliyoruz kesinlikle, fakat benim basit mailime cevap vermiyorlar, müşterinin en doğal hakkı gecikme var veya yok yazıcak biticek, cidden inventus baya üzdü beni.
Tamam ürün satışını durdurmasınlar fakat bizede bilgi versinler, sonuç olarak ben daha önceden yazdım, müşteriye önem vermiyorlar paraya önem veriyorlar.

Tamam ürün satışını durdurmasınlar fakat bizede bilgi versinler, sonuç olarak ben daha önceden yazdım, müşteriye önem vermiyorlar paraya önem veriyorlar.

Zaten firmaların sorunu bu. İnventus eskiden popüler değildi ve güzeldi. Şimdi popüler oldu için parayı bulduğu gibi bozdu. Diğer firmalarda öyle.

@Geronix

Empati kuramıyoruz halk olarak. Tamam haklı ürünü gönderilmemiş. Ama firmanın çalışanı işe gelebildi mi? Malı tedarik eden firma, malları getirdi mi? O firmanın çalışanı hasta mı? Çalışanın yakını hasta mı?

Normal durumda avazın çıktığı kadar kız, bağır ve çağır. Kesinlikle hak veririm. Ama eleman çalıştırmadan, esnaflık yapmadan bu durumu fazla kişi anlayamaz.

@Berkantuzelll
Son olarak bu konuya yazacağım. İlk mesajımda dediğim gibi küçük ölçekli bir firma. Vatan gibi 300-400 kişilik müşteri hizmetleri yok. Emin olun en kısa zamanda ürünüz gönderilir. Bakın kendi firmam değil ama hiç üşenmedim bu kadar zaman ayırıp yazdım size. Nedeni ise müşteri memnuniyetidir. Vatan Bilgisayar konularına görüyorum bazen. Yazdığım tek mesaj. Vatan'dan ürün alınmaz.

Zaten firmaların sorunu bu. İnventus eskiden popüler değildi ve güzeldi. Şimdi popüler oldu için parayı bulduğu gibi bozdu. Diğer firmalarda öyle.
Evet çok doğru dediniz, kesinlikle katılıyorum size, birde Unlost'tan sonra işin çok oluyor anlarız fakat ya eleman alıcaksın yada kalkamıycağın işin altına girmeyeceksin. Değil mi?
Vakit ayırdığınız için teşekürler, benim ürünün gelmiyceğinden gram şüphem yok, adım gibi bilirim gelir fakat burda konu beklemek değil,
burda konu müşteriye, parayı aldığın şahısa yazmayıp, yeni müşterilere yazmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…