Merhaba arkadaşlar,
27 Nisan tarihinde bilgisayar satın aldım, fiyatı
5706TL, siparişim onaylandı ve bana
05.05 tarihinde ürünün kargoya verileceği söylendi, günü gelince hesabımdan baktığımda daha montaj sırası beklendiği söyleniyordu,
bende bir sorun mu var diye sipariş kodumu belirtip birsürü mail attım ve hiçbirine cevap gelmedi,
bende dedim ki yan e postamdan yeni müşteriymiş gibi mesaj atayım ve mesaj attım ne olsa iyi? Cevap geldi ve benim asıl hesabımda daha cevap yoktu, Ben de bir kere daha mail attım ve dedim ki;
Yeni müşterilere cevap veriyorsunuz fakat parasını cebinize koyduğunuz müşterilerle ilgilenmiyorsunuz, yaptığınız ayıp,ben size farklı mailden yazdım cevap verdiniz ama müşterinize vermediniz, bu yüzden sizin rezilliğinizi tüm forumlar ve şikayet sitelerinde göstericeğim dedim. Hemen mailime cevap geldi, 2-3 gün yasaktan dolayı gecikme olacak dendi fakat sipariş verdiğimiz zaman bize 5 iş günü (hafta içi) süresinde geleceği söyleniyor,hafta sonu sayılmaz diyorlar, peki ya hafta sonu sayılmıyorsa? Yasak size sadece cuma günü vurdu değil mi? Cumartesi pazar vurmadı ki. Zaten o günler sayılmıyor neden 2-3 gün erteliyorsunuz? Hadi farz edelim hafta sonu sizi etkiliyor o zaman benim siparişimin Ayın 1'i veya 2'sinde gelmesi lazımdı değil mi? Yanlış mıyım arkadaşlar? Hem maillerime cevap vermiyorlar yeni müşteri olacaklara veriyorlar hem de zamanında ürünü teslim etmiyorlar ürün daha elime ulaşmadı cuma da elime ulaşmazsa şikayet edeceğim. Gerekirse İstanbul'a yerlerine gideceğim ve masrafımı onlara ödeteceğim.
Bu benim orjinal mailim;
Eki Görüntüle 555062
Bu da diğer hesabım;
Eki Görüntüle 555061