İOKBS 463 puanla kazanamadım

krekeas

Decapat
Daha fazla  
7.sinif diger çocuk kontenjanindan 463 puan cekip kazanamamışim bu nasıl olabilir taban puani kaç?

7.sinif diger çocuk kontenjanindan 463 puan cekip kazanamamışim bu nasıl olabilir taban puani kaç?

Hocam 482 ile hazırlık sınıfında kazanamadım. Devlet kafayı yemiş herhalde. 500 yapmamızı mı istiyorlar çözemedim ki.

Bilmiyorum arkadasimin tanıdığı 470 kazanmis taban puanı 463'ten yüksek olamaz bence.

Örnek vereceğim anlamanız için. 500 kişilik 7. sınıf kontenjanı varsa ve siz 501. bile olsanız puanınız yüksek olsa da kazanamıyorsunuz.

Devlet puanı yeten herkese veriyor diye biliyordum ben tum yazımı harcayip calisip emeğimin karşılığıni böyle alınca insan biraz sarsilabiliyor da şu an hiçbir şey düşünüyorum da hocam internette de taban puanı 453 yazıyor ama o gecen senenin desek arkadasim 455 le kazanamamıştı gecen sene.

He hakkındaki kısım, orayı 2000 girmiştim kusura bakma. Normalde şu an 13 yaşındayım.

Son düzenleyen: Moderatör:
He hakkındaki kısım, orayı 2000 girmiştim kusura bakma. Normalde şu an 13 yaşındayım.

482 ile kazanamadım. Son 5 yılın denemelerini çözdüm ve Anadolu lisesi hazırlık sınıfındaydım. Yani 8. sınıfı 2 yıl önce görmeme rağmen bu puanı yaptım. Ama devlet 1000 lirayı 430 alan öğretmen çocuklarına verdi. Çok liyakatli sistemimiz var maalesef. Adam kayırma seçeneği resmen öğretmen çocuğu olma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…