İOKBS 463 puanla kazanamadım

Katılanlar arasında canım. Yoksa okul gibi komik bir sistemde en fazla zihninizin CPU ile benzerliği, emirlere itaat seviyeniz ölçülebilir.
Şu var, çocuk zeki ama stres yaptı diyelim. Bu onu geriye atar ama diğerlerinden daha az zeki yapar mı? Yapmaz.

Ee, neyi ölçmeyi amaçlıyor o zaman bu test? Stres filtresinden geçirilmiş zeka seviyesini sunuyor işte. Sunarken de zaman verimliliğini de işe dahil ediyor
Bilemiyorum, çocuklara tek bir sınavla sen aptalsın evladım demek bana saçma geliyor.

Eğer lgsye de tempolu bir biçimde çalışacaksanız kendinizi motive edip bir daha girmenizi öneririm çünkü halihazırda lgsden çıktıktan sonra bilgiler aklınızda taze olacağından kazanma olasılığınız diğer senelere göre daha fazla olur. Çoğu arkadaşım 8.sınıfta kazandı zaten iokbsyi

Kararı mi verdim bu senede gireceğim LGS'ye de calisicagim icin kolay gelecek gibime geliyor.

Başarılar! Girmek bir şey kaybettirmez zaten, en iyi kararı verdiğinizi düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…