iOS 14: Yine başardı

Yav kardeşim şu muhabbetleri yapmayı kesin lütfen. Yani bu iki platformu eleştirmekten vazgeçin. İki platformunda kendine has özellikleri var ve insanlar buna göre seçip alıyor.

Asıl en saçma konuşma şu şekilde: "Abi iPhonee yaaa diye alıyorlar". Kardeşim bu tür olaylar bir çok şeye dayanır. O zaman herkes 60 TL'lik kot pantolon alsın... Şunları gelip şurada tartışmak çok saçma ve zaman kaybı.

Ayrıca rekabet her zaman tüketicinin yararınadır dedikten sonra noktalıyorum.
 
Aslında dosyalara rahatça fısıldayabilyorsun onu kastetmek istedim.
Söylediğiniz şey yine benim dediğime çıkıyor. Bu gibi şeyler tamamen tercih meselesi. Siz böyle özellikler bekliyor olabilirsiniz ancak benim için rahat kullanım ve özellikle güvenlik hepsinden daha önemli. Açıkçası insanların gelir durumu problem yaratmadığı sürece kimin ne aldığına karışmak bize düşmez.
 
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Samsung dandiktir demiyorum ama Apple ürünlerinin hem donanımsal hem de yazılımsal mühendisliği çok daha iyi oluyor. Bundandır ki 2-3 senede patates olmuyor cihazlar. Basit bir örnek verecek olursak aynı sene çıkan S7 ve iPhone 7’nin PCB’lerine bakın aradaki farkı anlarsınız.
 
5 Sene Android 5 sene de iOS kullandım
Şu anda 11 kullanıyorum ve 2 sisteminde eksisi artısı var evet ama iPhone pahalı o donanıma daha güzel cihazlar var fakat Apple'da yazılımda fiyat artış sebebi.
 

Geri
Yukarı