Montyxss Centipat Katılım 22 Nisan 2023 Mesajlar 577 Çözümler 4 6 Mart 2024 #1 Selam, telefonumu Polonya'dan aldım ve bölgesini Polonya olarak değiştirip güncelledim. Yeni gelen APK uygulama indirme özelliği veya NFC'yi 3. parti uygulamalarda kullanma özelliği bana da gelmiş midir?
Selam, telefonumu Polonya'dan aldım ve bölgesini Polonya olarak değiştirip güncelledim. Yeni gelen APK uygulama indirme özelliği veya NFC'yi 3. parti uygulamalarda kullanma özelliği bana da gelmiş midir?
F Furkan1461 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2019 Mesajlar 7.576 Çözümler 83 6 Mart 2024 #2 Montyxss dedi: APK Genişletmek için tıkla... Android Package Kit, adından da anlaşılacağı üzere Android sistemine ait bir uzantı türü.
Montyxss dedi: APK Genişletmek için tıkla... Android Package Kit, adından da anlaşılacağı üzere Android sistemine ait bir uzantı türü.
Montyxss Centipat Katılım 22 Nisan 2023 Mesajlar 577 Çözümler 4 6 Mart 2024 #3 Furkan1461 dedi: Android Package Kit, adından da anlaşılacağı üzere Android sistemine ait bir uzantı türü. Genişletmek için tıkla... Hocam detaylara takılmaya gerek yok, NFC özelliği ve app storeda olmayan uygulamaları yükleyebilecek miyim onu sordum.
Furkan1461 dedi: Android Package Kit, adından da anlaşılacağı üzere Android sistemine ait bir uzantı türü. Genişletmek için tıkla... Hocam detaylara takılmaya gerek yok, NFC özelliği ve app storeda olmayan uygulamaları yükleyebilecek miyim onu sordum.