Onu bende fark ettim güncelleme yapınca gerçekten çok kötü bir hal aldı
18'e güncelledim, çok kötü oldu. Resmi bir yöntem falan var mıdır? Cihazın Android'deki gibi brick olması vesaire falan istemiyorum.
Android bir telefon olsaydı ve Android sürümü düşürülecek olsaydı tamam ama bu iPhone kasmaması için önerim konumu Fransa yapın Store'un da aynı şekilde Fransa'da bir adam dava kazanmıştı bu düşük modellerde bilinçli bir şekilde performans düşürüldüğü için bu adam sayesinde Fransa'daki insanlar performans düşüklüğü yaşamıyor.
Telefon hattiyla ilgili sorun yaratmaz mi bu?
IOS'ta imza denilen bir güncelleme stratejisi vardır. Yeni sürüm geldikten bir süre sonra eski olan sürümün yüklenme izni kapatılır. Dolayısıyla imza kapandıktan sonra eski sürüme düşürme mümkün değildir. Sizin için de aynı durum geçerlidir. Artık iOS 17'ye hiçbir şekilde dönemezsiniz.
Firma açısından gayet mantıklı. Planlı eskitmesini yapıyor böylelikle. Yoksa üst modelleri kime satacak?Saçmalıktan başka bir şey değil.
Firma açısından gayet mantıklı. Planlı eskitmesini yapıyor böylelikle. Yoksa üst modelleri kime satacak?
IOS'ta imza denilen bir güncelleme stratejisi vardır. Yeni sürüm geldikten bir süre sonra eski olan sürümün yüklenme izni kapatılır. Dolayısıyla imza kapandıktan sonra eski sürüme düşürme mümkün değildir. Sizin için de aynı durum geçerlidir. Artık iOS 17'ye hiçbir şekilde dönemezsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.