Hocam genel anlamda kasıyor işte. Yazı yazarken aşırı kasıyor özellikle.Nasil bir kasma? Video atabilme sansiniz var mi?
Çok uzun sürüyor hocam.Nasil bir kasma? Video atabilme sansiniz var mi?
Hocam genel anlamda kasıyor işte. Yazı yazarken aşırı kasıyor özellikle.Nasil bir kasma? Video atabilme sansiniz var mi?
Çok uzun sürüyor hocam.Nasil bir kasma? Video atabilme sansiniz var mi?
Dedigim gibi IOS surumunun sorunlari olabilir, isterseniz 18.1 bekleyin, duzelmezse gecersiniz. Ya da 18.0.1 tarzi surumler gelince duzelebilir.Hocam genel anlamda kasıyor işte. Yazı yazarken aşırı kasıyor özellikle.
Çok uzun sürüyor hocam.
İlk sürüm diyedir tahminen.Güncelleyerek büyük hata etmişsin, Apple genelde Bug’ları umursamıyor ama umarım düzeltir klavye kasma olayını.
Merhaba. Sorununuzu çözdünüz mü bilmiyorum ama şunları uygularsanız klavye kasması gidecektir. Ayarlar > Genel > Klavye > ''Kaydırarak Yaz'' özelliğini kapatın.iOS 18 kurdum telefonuma. Kurduğumdan beri acayip kasıyor. Klavye kısmında özellikle.
iOS 18 kurdum telefonuma. Kurduğumdan beri acayip kasıyor. Klavye kısmında özellikle.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.