iOS 18'ten sonra iPhone 14 Pro Max kasıyor

Nasıl düzeldi hocam, 18.0'dan sonra baya kastı 18.2.1 yükledim hala aynı şekilde kasıyor 120 Hz 15 Pro kafayı yedirtecek instada resmen eziyet çekiyor telefon. Hayır ekran kaydediciyi açtıgımda inanilmaz akıcı ne yapacağım ya?
Hocam yazılımla alakalı sorun vardır. Bende güncelleme yapınca düzeldi. Bilgisayara iTunes ile bağlayın. Yazılımı baştan yükleyin derim.

Nasıl düzeldi hocam, 18.0'dan sonra bayağı kastı 18.2. 1 yükledim hala aynı şekilde kasıyor 120 Hz 15 Pro kafayı yedirtecek Instagram'da resmen eziyet çekiyor telefon. Hayır ekran kaydediciyi açtıgımda inanilmaz akıcı ne yapacağım ya?

iOS 18 sorunlu bir sürüm. Zamanla azalır bu kasma ama telefonun default iOS 17'si kadar akıcı olmaz.

Hocam yazılımla alakalı sorun vardır. Bende güncelleme yapınca düzeldi. Bilgisayara iTunes ile bağlayın. Yazılımı baştan yükleyin derim.
Aynı şekil itunes ile kurdum hala aynı ya güncelleme mi bekleyeceğim bilmiyorum boyle devam ederse satacağım.

iOS 18 sorunlu bir sürüm. Zamanla azalır bu kasma ama telefonun default iOS 17'si kadar akıcı olmaz.
Hocam instada gezerken hz 60 gibi oluyor kafayı yedirtiyor.

Hocam satılacak bir sorun olduğunu düşünmüyorum. ki böylede satsanız kimse almaz o telefonu bu halde. Gerçekten aşırı derecede kasıyorsa Apple servisine gösterin derim.
Hocam ben kendi çapımda oyunucuym 280 hz monitörüm pc'de kimsenin bu denli takacagını dusunmuyorum. Ben cok takıyorum boyle konuları maalesef. Yurtdışı cihaz götüremiyorum.

Hocam ben kendi çapımda oyunucuym 280 hz monitörüm pc'de kimsenin bu denli takacagını dusunmuyorum. Ben cok takıyorum boyle konuları maalesef. Yurtdışı cihaz götüremiyorum.
Hocam ben sizi anlayamıyorum. Kimse takmaz diyorsunuz da telefon dediğiniz gibi kasıyorsa insanlar takar. Dediğim gibi yazılımsal sorun vardır geçer. Çok kssmayın. Dediğim gibi Apple servisine bi gösterin baksınlar.

Hocam ben sizi anlayamıyorum. Kimse takmaz diyorsunuz da telefon dediğiniz gibi kasıyorsa insanlar takar. Dediğim gibi yazılımsal sorun vardır geçer. Çok kssmayın. Dediğim gibi Apple servisine bi gösterin baksınlar.
Hocam servise gidemem cihazım yurtdışı. Telefon instada 60 hz gibi oluyor kasma derken hz düşmesi gibi bir şey yaşıyorum. 120 hz olmayınca telefonu elime bile alasım gelmiyor. Başkalarına gösterdim 13 kullanan arkadaşıma sorun yok diyor yani benim takıntım biraz.

Hocam servise gidemem cihazım yurtdışı. Telefon instada 60 hz gibi oluyor kasma derken hz düşmesi gibi bir şey yaşıyorum. 120 hz olmayınca telefonu elime bile alasım gelmiyor. Başkalarına gösterdim 13 kullanan arkadaşıma sorun yok diyor yani benim takıntım biraz.
Hocam tamir ettirmeyeceksiniz. Diyeceksiniz ki bu telefon çok kasmaya başladı. Bakarlar şöyle böyle yapın derler. Servis derken Zentech, Genpa vs.

batarya ne durumda pil sağlığı % kaç?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı