shsh blobu kaydedip kaydetmediğimizi nasıl kontrol edebiliriz hocam?Bir IPhone'a güncelleme veya downgrade yapacağında Apple'ın shsh blob imzalaması gerekiyor imzalamadan güncelleyemiyorsun burada o shsh blobu (imzayı) kaydedip Apple imzalamayı kestiğinden bile o blob u kullarak yükleyebiliyorsun ancak her cihazın ayrı oluyor.
aynı sorunu sen mi yaşıyorsun şu an?shsh blobu kaydedip kaydetmediğimizi nasıl kontrol edebiliriz hocam?
Yani bende 26 dayım 18 geri dönüş yapmak istiyorum emin olmadığımdan sordum hocamaynı sorunu sen mi yaşıyorsun şu an?
kasma sorunu yaşıyorsanız çözüm yolumu söyleyebilirimYani bende 26 dayım 18 geri dönüş yapmak istiyorum emin olmadığımdan sordum hocam
Valla çok iyi olur hocam acayip kasıyor telefonkasma sorunu yaşıyorsanız çözüm yolumu söyleyebilirim
Shah blob programma kaydedebilirsin şahsen ben blobsaver kullanıyorum programı açıp telefonu bağlıyorsun istenen şeyleri giriyorsun veya otomatik algılaya basıyorsun seçtiğin yere kaydediyorshsh blobu kaydedip kaydetmediğimizi nasıl kontrol edebiliriz hocam?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.