iOS için navigasyon önerisi

merulaalba

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Forumda aradım ama bulamadım.
Appstoreda ücretli/ücretsiz adres girerek kullanabileceğim kullanışlı navigasyon uygulaması var mı? Sygic, Yandex ve Here denedim, beğenmedim.
Başarsoft, Igo, Primo maalesef AppStore'da yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yandex ve Here Go en iyi ücretsiz seçenekler. Yandex kullanıyorum, beğenmediğiniz özellikler neler ? Ücretiz başka bu kalitede program yok maalesef. Ios da var mı bilmiyorum ama Google Haritalar da gayet güzel çalışıyor.

Acaba ben mi kullanamadım?
Mesela bir arkadaşımın xx ilçesi, xx sokak, xxnumara şeklinde verdiği ev adresine gidemiyorum. İgo ile gayet basit bir şey halbuki.
Forumda aradım ama bulamadım.
Appstoreda ücretli/ücretsiz adres girerek kullanabileceğim kullanışlı navigasyon uygulaması var mı? Sygic, Yandex ve Here denedim, beğenmedim.
Başarsoft, Igo, Primo maalesef AppStore'da yok.

Ekleme: NNG firmasına ait İgo navigasyon uygulaması Başarsoft haritası kullanıyor. 90 liraya satılıyor. İndirip kullanmaya başladım. Telefonun navigasyonu gibi sesli komutlar yok ama igoya alışkın olduğum için sorun değil tabi. Konum gönderilmesi ihtiyacı olmadan, en çok kullanılan yolları kullanarak kapı numarasına teslim gidebilmek büyük kolaylık.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı