IOS Platform Plugin Util Get Cpuid Sorunu

blink

Hectopat
Katılım
4 Eylül 2013
Mesajlar
43
Beğeniler
5
iAtkos ML2 kurulumunu gerçekleştirdim fakat -x ile boot etmediğim sürece açılmıyor verbose modda açtığımda aldığım hata bu.
Ayrıca makinamdan seste çıkmıyor multibeast kurup yüklemesini yaptım fakat olmadı.

İşlemci : i5 3470
Anakart : msi zh77a-g41
Ekran K : gtx 260

 

parrhesia

Kilopat
Katılım
27 Ağustos 2013
Mesajlar
1.666
Çözümler
2
Beğeniler
190
Ekran kartından dolayı açılmıyor GraphicsEnabler=No yazarak sistemi açmayı deneyebilirsiniz.
 

parrhesia

Kilopat
Katılım
27 Ağustos 2013
Mesajlar
1.666
Çözümler
2
Beğeniler
190
Ekran kartını çıkrarıp onbord ekran kartını kullanıp sistemi -v ile açın. Sistem içinden nvdan50hal kextini silmemiz gerek.
 
KS
blink

blink

Hectopat
Katılım
4 Eylül 2013
Mesajlar
43
Beğeniler
5
Ekran kartını çıkrarıp onbord ekran kartını kullanıp sistemi -v ile açın. Sistem içinden nvdan50hal kextini silmemiz gerek.
Hemen deniyorum. nvdan50hal kextini nasıl silebilirim peki. Bir program mı kullanmam gerekecek yoksa direk çöp kutusuna atıp olayı bitirecek miyim?
 

parrhesia

Kilopat
Katılım
27 Ağustos 2013
Mesajlar
1.666
Çözümler
2
Beğeniler
190
Çöp kutusuna atıp işi bitireceksiniz. Sonra ekran akrtı için gerekli kext dosyalarını bulmak gerek.

- - - Güncellendi - - -

Sistemi kurduğunuz diskin içinden; Sistem/Kitaplık/Extensions klasörünün içinden kexti bulup çöp sepetine atın.

- - - Güncellendi - - -

Bir önceki işlemi yapmadan önce şu kod ile sistemi açmayı denermisin. PCIRootUID=0
 
KS
blink

blink

Hectopat
Katılım
4 Eylül 2013
Mesajlar
43
Beğeniler
5
Çok şükür, onboard ve hdmi kablosu ile monitöre götüntü alamadım diye yazmaya gelmiştim komutunuzu okuyup girdim. Şu an direk giriş yaptım.
Bilgisayarımda ki eksik kurulmuş donanımı nereden görebilirim?
Örneğin şu an ses, anakartımın ses driverını ve kullanmış olduğum ses kartının indirdim ve kurdum fakat sonuç alamadım.
 
KS
blink

blink

Hectopat
Katılım
4 Eylül 2013
Mesajlar
43
Beğeniler
5
Kullandığım ses kartı:
Focusrite Scarlett 8i6 : Downloads | Focusrite
Buradan son sürümünü indirip kuruyorum.
Anakart için; Multibeast içinden Realtek® ALC887 kuruyorum.

- - - Güncellendi - - -

Bu arada sadece mac için olan sürümünü yükledim bilgisayarı yeniden başlattım. Açılmadı sonra tekrar reset atıp PCIRootUID=0 komutunu girdim yine açılmadı -x ile açtım. Ses sadece mac olan sürümünü yüklememe rağmen oda çalışmıyor şu an.
 

parrhesia

Kilopat
Katılım
27 Ağustos 2013
Mesajlar
1.666
Çözümler
2
Beğeniler
190
Ses sürücüsünü silin. Yukarıda verdiğim klasörün içinde en altta voodoo kextini çöp sepetine taşı.

- - - Güncellendi - - -

Sildin mi?

- - - Güncellendi - - -

Sitemi açtığında team wiever kursan daha iyi olacak. Bakalım neler eksik böyle yapmak zor oluyor.
 



Yukarı