iOS Telefon Satarken Dikkat Edilmesi Gerekenler

İPhone 7 Telefonumu satmaya karar verdim. Satarken neye dikkat etmeliyim? Bu ilk iOS cihazımdı. Bu yüzden satarken dikkat etmem gereken belli başlı şeyler var mı bilmek istiyorum. Android gibi fabrika ayarına döndürme olayı falan var mı? Ve satmadan önce hesabımdan falan nasıl çıkabilirim? Son olarak yedeklemelerin hepsini nasıl silebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Format atmanız yeterli olur. Gerçekten içinizi rahatlatmak istiyorsanız şöyle yapabilirsiniz. Cihazın, hafızasını dolduracak kadar uzun bir 4K video çekmeye başlayın. Cihazın hafızası dolduğu zaman öyle format atın.

Ayarlar - Genel, en aşağıda sıfırla seçeneği var. Tüm içerikleri ve ayarları sıfırla dersen cihaz kutudan yeni çıkan iPhone haline döner. iCloud hesaplarından mutlaka çıkış al. Eğer içinde hesap kalırsa adam geri dönüp bilgilerini alabilir. iCloud kalkarsa zaten yedek kalmaz telefonun içinde.

iCloud hesaplarından mutlaka çıkış al.
Hocam yakın zamanda ben de telefonu satacağım o yüzden konuya yazıyorum. Hortladı biraz kusura bakmayın.

Telefonu sıfırlayınca zaten iCloud'dan çıkmış olmuyor mu? Dediğiniz gibi sıfırlayacağım çünkü ben de, kullanmakta olduğum iCloud'u yeni telefona aktardıktan sonra.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı