Merhaba iPhone 11'e Fortnite indirmek istiyorum. Instagram'da gördüğüme göre resmi sayfası paylaşmış girebiliyoruz. Direkt Epic'i indirip Fortnite indirmek istiyorum. Nasıl yapacağım? VPN açınca olmuyor.
VPN açınca olmaz çünkü ülkemize özel bir durum değil. Epic Games ve Apple arasındaki kavgadan sonra Fortnite App Store'dan kaldırıldı.
Avrupa Birliği'nin müdahale etmediği bir alan kalmadı sanırım. Yeni yapılmış galiba şimdi sizin mesajınızı görünce araştırdım gerçekten Avrupa Birliği ülkelerine geri gelmiş şaşırtıcı.Geri getirildi ama sadece Avrupa ülkelerinde var hocam.
Internet tarayıcınızdan yükleyebilirsiniz. Xiaomi telefonumda olmuştu hocam.
Kusura bakmayın hocam unutmuşum. Bilgisayarınız varsa ona fortnite yükleyip telefondan girebiliyorsunuz diye hatırlıyorum.IOS'ta APK yüklenmiyor hocam.
Kusura bakmayın hocam unutmuşum. Bilgisayarınız varsa ona Fortnite yükleyip telefondan girebiliyorsunuz diye hatırlıyorum.
Epic Games Storedan Fortnite'ı bilgisayara yüklediğinizde mobilden Epic Games Store'u açıp oynayabiliyorsunuz diye biliyorum.Anlamadım hocam ne demek istediğinizi IPA olarak eski sürümü kurmadan mı bahsediyorsunuz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.