IOS'a Fortnite nasıl indirilir?

İşletim sistemi
iOS

utku_1311

Hectopat
Merhaba iPhone 11'e Fortnite indirmek istiyorum. Instagram'da gördüğüme göre resmi sayfası paylaşmış girebiliyoruz. Direkt Epic'i indirip Fortnite indirmek istiyorum. Nasıl yapacağım? VPN açınca olmuyor.

Merhaba iPhone 11'e Fortnite indirmek istiyorum. Instagram'da gördüğüme göre resmi sayfası paylaşmış girebiliyoruz. Direkt Epic'i indirip Fortnite indirmek istiyorum. Nasıl yapacağım? VPN açınca olmuyor.

Avrupa ülkelerinde var maalesef.

VPN açınca olmaz çünkü ülkemize özel bir durum değil. Epic Games ve Apple arasındaki kavgadan sonra Fortnite App Store'dan kaldırıldı.

VPN açınca olmaz çünkü ülkemize özel bir durum değil. Epic Games ve Apple arasındaki kavgadan sonra Fortnite App Store'dan kaldırıldı.

Geri getirildi ama sadece Avrupa ülkelerinde var hocam.

Internet tarayıcınızdan yükleyebilirsiniz. Xiaomi telefonumda olmuştu hocam.

IOS'ta APK yüklenmiyor hocam.
Kusura bakmayın hocam unutmuşum. Bilgisayarınız varsa ona fortnite yükleyip telefondan girebiliyorsunuz diye hatırlıyorum.

Kusura bakmayın hocam unutmuşum. Bilgisayarınız varsa ona Fortnite yükleyip telefondan girebiliyorsunuz diye hatırlıyorum.

Anlamadım hocam ne demek istediğinizi IPA olarak eski sürümü kurmadan mı bahsediyorsunuz.

Anlamadım hocam ne demek istediğinizi IPA olarak eski sürümü kurmadan mı bahsediyorsunuz.
Epic Games Storedan Fortnite'ı bilgisayara yüklediğinizde mobilden Epic Games Store'u açıp oynayabiliyorsunuz diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…