utku_1311 Hectopat Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 903 Çözümler 2 17 Ağustos 2024 #1 Merhaba iPhone 11'e Fortnite indirmek istiyorum. Instagram'da gördüğüme göre resmi sayfası paylaşmış girebiliyoruz. Direkt Epic'i indirip Fortnite indirmek istiyorum. Nasıl yapacağım? VPN açınca olmuyor.
Merhaba iPhone 11'e Fortnite indirmek istiyorum. Instagram'da gördüğüme göre resmi sayfası paylaşmış girebiliyoruz. Direkt Epic'i indirip Fortnite indirmek istiyorum. Nasıl yapacağım? VPN açınca olmuyor.
Synth36 Hectopat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 3.302 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Diğer 17 Ağustos 2024 #2 utku_1311 dedi: Merhaba iPhone 11'e Fortnite indirmek istiyorum. Instagram'da gördüğüme göre resmi sayfası paylaşmış girebiliyoruz. Direkt Epic'i indirip Fortnite indirmek istiyorum. Nasıl yapacağım? VPN açınca olmuyor. Genişletmek için tıkla... Avrupa ülkelerinde var maalesef.
utku_1311 dedi: Merhaba iPhone 11'e Fortnite indirmek istiyorum. Instagram'da gördüğüme göre resmi sayfası paylaşmış girebiliyoruz. Direkt Epic'i indirip Fortnite indirmek istiyorum. Nasıl yapacağım? VPN açınca olmuyor. Genişletmek için tıkla... Avrupa ülkelerinde var maalesef.
Hypno Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Nisan 2018 Mesajlar 1.405 Makaleler 1 Çözümler 24 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2024 #3 VPN açınca olmaz çünkü ülkemize özel bir durum değil. Epic Games ve Apple arasındaki kavgadan sonra Fortnite App Store'dan kaldırıldı.
VPN açınca olmaz çünkü ülkemize özel bir durum değil. Epic Games ve Apple arasındaki kavgadan sonra Fortnite App Store'dan kaldırıldı.
Synth36 Hectopat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 3.302 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Diğer 17 Ağustos 2024 #4 Hypno dedi: VPN açınca olmaz çünkü ülkemize özel bir durum değil. Epic Games ve Apple arasındaki kavgadan sonra Fortnite App Store'dan kaldırıldı. Genişletmek için tıkla... Geri getirildi ama sadece Avrupa ülkelerinde var hocam.
Hypno dedi: VPN açınca olmaz çünkü ülkemize özel bir durum değil. Epic Games ve Apple arasındaki kavgadan sonra Fortnite App Store'dan kaldırıldı. Genişletmek için tıkla... Geri getirildi ama sadece Avrupa ülkelerinde var hocam.
antrogaming Decapat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 44 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: AMD Ryzen 3 2200g, Ram: 16 GB RAM, SSD: 446 GB SSD, Ekran Kartı: AMD Radeon Vega 8 Graphics. APU bilgisayar kullanıyorum. Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2024 #5 Internet tarayıcınızdan yükleyebilirsiniz. Xiaomi telefonumda olmuştu hocam.
Hypno Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Nisan 2018 Mesajlar 1.405 Makaleler 1 Çözümler 24 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2024 #6 Synth36 dedi: Geri getirildi ama sadece Avrupa ülkelerinde var hocam. Genişletmek için tıkla... Avrupa Birliği'nin müdahale etmediği bir alan kalmadı sanırım. Yeni yapılmış galiba şimdi sizin mesajınızı görünce araştırdım gerçekten Avrupa Birliği ülkelerine geri gelmiş şaşırtıcı.
Synth36 dedi: Geri getirildi ama sadece Avrupa ülkelerinde var hocam. Genişletmek için tıkla... Avrupa Birliği'nin müdahale etmediği bir alan kalmadı sanırım. Yeni yapılmış galiba şimdi sizin mesajınızı görünce araştırdım gerçekten Avrupa Birliği ülkelerine geri gelmiş şaşırtıcı.
Synth36 Hectopat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 3.302 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Diğer 17 Ağustos 2024 #7 antrogaming dedi: Internet tarayıcınızdan yükleyebilirsiniz. Xiaomi telefonumda olmuştu hocam. Genişletmek için tıkla... IOS'ta APK yüklenmiyor hocam.
antrogaming dedi: Internet tarayıcınızdan yükleyebilirsiniz. Xiaomi telefonumda olmuştu hocam. Genişletmek için tıkla... IOS'ta APK yüklenmiyor hocam.
antrogaming Decapat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 44 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: AMD Ryzen 3 2200g, Ram: 16 GB RAM, SSD: 446 GB SSD, Ekran Kartı: AMD Radeon Vega 8 Graphics. APU bilgisayar kullanıyorum. Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2024 #8 Synth36 dedi: IOS'ta APK yüklenmiyor hocam. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın hocam unutmuşum. Bilgisayarınız varsa ona fortnite yükleyip telefondan girebiliyorsunuz diye hatırlıyorum.
Synth36 dedi: IOS'ta APK yüklenmiyor hocam. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın hocam unutmuşum. Bilgisayarınız varsa ona fortnite yükleyip telefondan girebiliyorsunuz diye hatırlıyorum.
Synth36 Hectopat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 3.302 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Diğer 17 Ağustos 2024 #9 antrogaming dedi: Kusura bakmayın hocam unutmuşum. Bilgisayarınız varsa ona Fortnite yükleyip telefondan girebiliyorsunuz diye hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Anlamadım hocam ne demek istediğinizi IPA olarak eski sürümü kurmadan mı bahsediyorsunuz.
antrogaming dedi: Kusura bakmayın hocam unutmuşum. Bilgisayarınız varsa ona Fortnite yükleyip telefondan girebiliyorsunuz diye hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Anlamadım hocam ne demek istediğinizi IPA olarak eski sürümü kurmadan mı bahsediyorsunuz.
antrogaming Decapat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 44 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: AMD Ryzen 3 2200g, Ram: 16 GB RAM, SSD: 446 GB SSD, Ekran Kartı: AMD Radeon Vega 8 Graphics. APU bilgisayar kullanıyorum. Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2024 #10 Synth36 dedi: Anlamadım hocam ne demek istediğinizi IPA olarak eski sürümü kurmadan mı bahsediyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Epic Games Storedan Fortnite'ı bilgisayara yüklediğinizde mobilden Epic Games Store'u açıp oynayabiliyorsunuz diye biliyorum.
Synth36 dedi: Anlamadım hocam ne demek istediğinizi IPA olarak eski sürümü kurmadan mı bahsediyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Epic Games Storedan Fortnite'ı bilgisayara yüklediğinizde mobilden Epic Games Store'u açıp oynayabiliyorsunuz diye biliyorum.