iOS'ten Android'e geçiş

maalesef öyle bir uygulama yok
delirmek üzereyim
Aratınca çıkmıyormuş galiba. Linkten ulaşılabiliyor sadece.

Son düzenleme:
Aratınca çıkmıyormuş galiba. Linkten ulaşılabiliyor sadece.

bunu androide nasıl indireceğim

iPhone indirdim QR kod okutun diyor yeni cihazımda uygulama olmadan nasıl okutacağım.
O kadarını bilmiyorum maalesef. Uygulamayı geçenlerde o haberde görmüştüm aklıma geldi sana söyledim senin konuyu görünce. Böyle bir uygulamanın olduğunu biliyordum sadece, detayını bilmiyorum :D Elimden geldiğince yardım etmeye çalıştım.

Google Drive üzerinde Android'in aldığı yedeklere sadece o işletim sistemi girebilir çünkü mesela WhatsApp verileri iki işletim sistemi için farklı farklı kaydeder. iOS için de bu geçerli. 3. parti bunu yapabilen uygulamalar var fakat verilerinizin apaçık bir şekilde bu programla paylaşılacağını söylememe gerek yok sanırım. Yeni işletim sistemi, yeni bir sayfa yapacak bir şey yok.

Google Drive üzerinde Android'in aldığı yedeklere sadece o işletim sistemi girebilir çünkü mesela WhatsApp verileri iki işletim sistemi için farklı farklı kaydeder. iOS için de bu geçerli. 3. parti bunu yapabilen uygulamalar var fakat verilerinizin apaçık bir şekilde bu programla paylaşılacağını söylememe gerek yok sanırım. Yeni işletim sistemi, yeni bir sayfa yapacak bir şey yok.

Telefon kurulum aşamsında anroiden geçiş yöntemi olarak Drive gösteriyordu.
Switch to Android | Android şu şekilde fakat yüklenmiyor iOS 14 altı cihazlara.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı