Merhaba, IP adresimi değiştirmeye çalışıyorum fakat değiştiremiyorum. Modemi iğne ile 2 kere resetledim, 10 saat modemi kapattım (benim IP adresim başkasına atansın diye) fakat değişmiyor. Netspeed, dinamik IP. Metin2 oynuyorum ve IP adresim değişmediği sürece oyuna giremiyeceğim...
@cRowLy@Nizel G Benim Superonline internet. Detaylı kontrol ettim 10 kere resleyeyim modemi ve illaki her IP adresinde farklılıklar oluyor reslediğimde, hiç aynı denk gelmedi.
Ama şimdi Millenicom ile ilgileniyorum. Acaba bunda da böyle resleyince değişik IP'ler gelecek mi Superonline gibi?
Statik IP de tek seferlik mi ücret ödeniyor, yoksa aylık mı, bilgin var mı ? Bir de şimdi güvenli interneti aktif edip tekrar pasif hale getireceğim, öyle bir şey varmış, belki farklı ip atar.
Statik IP de tek seferlik mi ücret ödeniyor, yoksa aylık mı, bilgin var mı ? Bir de şimdi güvenli interneti aktif edip tekrar pasif hale getireceğim, öyle bir şey varmış, belki farklı ip atar.
Değmez. Sorunun IP adresi kaynaklı olduğuna emin misiniz? Hiçbir sunucu kapalı bir bağlantıyı 10 saat açık tutmaz. DNS değiştirmeyi ve oyunu yeniden kurmayı da deneyin.
Değmez. Sorunun IP adresi kaynaklı olduğuna emin misiniz? Hiçbir sunucu kapalı bir bağlantıyı 10 saat açık tutmaz. DNS değiştirmeyi ve oyunu yeniden kurmayı da deneyin.