Eren.tdx Femtopat Katılım 9 Şubat 2023 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2023 #1 Merhabalar Ağ geçidi ağ örnek uzunluğu gibi şeyler de var. Net bir bilgi bulamadım bu konu hakkında.
zeki1981 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 15.699 Çözümler 165 18 Şubat 2023 #2 Eren.tdx dedi: Merhaba ağ geçidi ağ örnek uzunluğu gibi şeyler de var. Net bir bilgi bulamadım bu konu hakkında. Genişletmek için tıkla... IP olarak iç IP'den bahsediyorsunuz sanırım bu konuda sorun yok. DNS de değiştirebilirsiniz bununda önünde yasal bir engel yok.
Eren.tdx dedi: Merhaba ağ geçidi ağ örnek uzunluğu gibi şeyler de var. Net bir bilgi bulamadım bu konu hakkında. Genişletmek için tıkla... IP olarak iç IP'den bahsediyorsunuz sanırım bu konuda sorun yok. DNS de değiştirebilirsiniz bununda önünde yasal bir engel yok.
Eren.tdx Femtopat Katılım 9 Şubat 2023 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2023 #3 zeki1981 dedi: IP olarak iç IP'den bahsediyorsunuz sanırım bu konuda sorun yok. DNS de değiştirebilirsiniz bununda önünde yasal bir engel yok. Genişletmek için tıkla... İç ip dediğiniz nedir tam olarak? Modemle alakalı olan IP değil.
zeki1981 dedi: IP olarak iç IP'den bahsediyorsunuz sanırım bu konuda sorun yok. DNS de değiştirebilirsiniz bununda önünde yasal bir engel yok. Genişletmek için tıkla... İç ip dediğiniz nedir tam olarak? Modemle alakalı olan IP değil.
zeki1981 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 15.699 Çözümler 165 18 Şubat 2023 #4 Eren.tdx dedi: İç IP dediğiniz nedir tam olarak? Modemle alakalı olan IP değil. Genişletmek için tıkla... İç IP diğer adıyla yerel ağ IP'si modemin senin cihazlarına atadığı 192 ile başlayan IP.
Eren.tdx dedi: İç IP dediğiniz nedir tam olarak? Modemle alakalı olan IP değil. Genişletmek için tıkla... İç IP diğer adıyla yerel ağ IP'si modemin senin cihazlarına atadığı 192 ile başlayan IP.
Eren.tdx Femtopat Katılım 9 Şubat 2023 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2023 #5 zeki1981 dedi: İç IP diğer adıyla yerel ağ IP'si modemin senin cihazlarına atadığı 192 ile başlayan IP. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam o zaman benim dediğim o çünkü 192 ile başlıyor. Teşekkür ederim .
zeki1981 dedi: İç IP diğer adıyla yerel ağ IP'si modemin senin cihazlarına atadığı 192 ile başlayan IP. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam o zaman benim dediğim o çünkü 192 ile başlıyor. Teşekkür ederim .
zeki1981 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 15.699 Çözümler 165 18 Şubat 2023 #6 Eren.tdx dedi: Anladım hocam o zaman benim dediğim o çünkü 192 ile başlıyor. Teşekkür ederim . Genişletmek için tıkla... Bunu değiştireceksen modemde kayıtlı olan IP aralığında bir IP vermelisin yoksa cihaz internete çıkmaz.
Eren.tdx dedi: Anladım hocam o zaman benim dediğim o çünkü 192 ile başlıyor. Teşekkür ederim . Genişletmek için tıkla... Bunu değiştireceksen modemde kayıtlı olan IP aralığında bir IP vermelisin yoksa cihaz internete çıkmaz.