oyunsuzT Decapat Katılım 18 Haziran 2022 Mesajlar 48 13 Haziran 2023 #1 Merhaba ben Manisa'da yaşıyorum ama buna rağmen IP adresim farklı yerde ne yapabilirm? Çalınmış olabilir mi? Adana'da gözüküyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Haziran 2023
Merhaba ben Manisa'da yaşıyorum ama buna rağmen IP adresim farklı yerde ne yapabilirm? Çalınmış olabilir mi? Adana'da gözüküyorum.
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.930 Makaleler 65 Çözümler 1.049 13 Haziran 2023 #2 Wi-Fi IP adresi sabit konum göstermez. Endişe etmenizi gerektirecek durum yok. Şehri doğru gösterse de konumu doğru göstermez.
Wi-Fi IP adresi sabit konum göstermez. Endişe etmenizi gerektirecek durum yok. Şehri doğru gösterse de konumu doğru göstermez.
Lıterhf Hectopat Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 4.338 Makaleler 2 Çözümler 3 13 Haziran 2023 #3 oyunsuzT dedi: Merhaba ben Manisa'da yaşıyorum ama buna rağmen IP adresim farklı yerde ne yapabilirm? Çalınmış olabilir mi? Adana'da gözüküyorum. Genişletmek için tıkla... Merhaba, firmaların IP adresleridir. Bu lokasyon Edirne İzmir İstanbul Adana vb olabilir. Yani örnek ist yaşayan ist lokasyon IP alacak anlamına gelmez.
oyunsuzT dedi: Merhaba ben Manisa'da yaşıyorum ama buna rağmen IP adresim farklı yerde ne yapabilirm? Çalınmış olabilir mi? Adana'da gözüküyorum. Genişletmek için tıkla... Merhaba, firmaların IP adresleridir. Bu lokasyon Edirne İzmir İstanbul Adana vb olabilir. Yani örnek ist yaşayan ist lokasyon IP alacak anlamına gelmez.
delikarga Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 1.971 Çözümler 27 13 Haziran 2023 #4 oyunsuzT dedi: Merhaba ben Manisa'da yaşıyorum ama buna rağmen IP adresim farklı yerde ne yapabilirm? Çalınmış olabilir mi? Adana'da gözüküyorum. Genişletmek için tıkla... CGNAT havuzundan dolayı olabilir. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Haziran 2023
oyunsuzT dedi: Merhaba ben Manisa'da yaşıyorum ama buna rağmen IP adresim farklı yerde ne yapabilirm? Çalınmış olabilir mi? Adana'da gözüküyorum. Genişletmek için tıkla... CGNAT havuzundan dolayı olabilir.