A Artien Hectopat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 139 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2022 #1 Merhaba arkadaşlar, IP adresimi değiştirmiştim bir uygulamadan. Geri eski haline nasıl döndürebilirim? Pingim fazla oluyor. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Aralık 2022
Merhaba arkadaşlar, IP adresimi değiştirmiştim bir uygulamadan. Geri eski haline nasıl döndürebilirim? Pingim fazla oluyor.
sizoxgod Picopat Katılım 18 Kasım 2022 Mesajlar 202 Çözümler 1 11 Aralık 2022 #2 Hangi uygulamadan değiştirdiniz? Belki resetleme seçeneği vardır uygulamada. Artı 0 Eksi
Takeshi Kovacs Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Mayıs 2014 Mesajlar 5.065 Makaleler 1 Çözümler 23 Yer Adana 11 Aralık 2022 #3 Modeminizi kapatıp açarsanız farklı IP alabilir. Fakat spesifik bir adresi ayarlayamazsınız. Artı 0 Eksi
KS KS A Artien Hectopat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 139 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2022 #4 sizoxgod dedi: Hangi uygulamadan değiştirdiniz? Belki resetleme seçeneği vardır uygulamada. Genişletmek için tıkla... Dynu diye program. Eski haline geri getiremiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Aralık 2022 Artı 0 Eksi
sizoxgod dedi: Hangi uygulamadan değiştirdiniz? Belki resetleme seçeneği vardır uygulamada. Genişletmek için tıkla... Dynu diye program. Eski haline geri getiremiyorum.
KURAL BİLMEYEN Picopat Katılım 20 Haziran 2022 Mesajlar 932 Yer Ottawa 12 Aralık 2022 #5 Modem arayüzünden değiştirebilirsiniz.LAN seçeneği ile. Artı 0 Eksi
KS KS A Artien Hectopat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 139 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2022 #6 KURAL BİLMEYEN dedi: Modem arayüzünden değiştirebilirsiniz. Lan seçeneği ile. Genişletmek için tıkla... Bilgisayrımdaki IP'den bahsediyorum. Artı 0 Eksi
KURAL BİLMEYEN dedi: Modem arayüzünden değiştirebilirsiniz. Lan seçeneği ile. Genişletmek için tıkla... Bilgisayrımdaki IP'den bahsediyorum.
Takeshi Kovacs Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Mayıs 2014 Mesajlar 5.065 Makaleler 1 Çözümler 23 Yer Adana 12 Aralık 2022 #7 Artien dedi: Bilgisayrımdaki IP'den bahsediyorum. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarına IP dresini modemin tanımlıyor zaten. Bilgisayarın IP adresiyle pingin hiçbir alakası da olmaz haberin olsun. Artı 0 Eksi
Artien dedi: Bilgisayrımdaki IP'den bahsediyorum. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarına IP dresini modemin tanımlıyor zaten. Bilgisayarın IP adresiyle pingin hiçbir alakası da olmaz haberin olsun.