Modemi resetle hocam. Bana küçükken 4 5 sene önce bedava netflix diye atmışlardı, formatlayip, resetlemistim.Ben Discord'a bilgisayarımda olan hatanın fotoğrafını attım ama orada IP adresim yazıyormuş sonradan fark ettim biri yazdı IP adresin gözüküyor diye IP adresimle biri bir şey yapabilir mi?
Resetledigi zaman eski IP ile bunlsri yapabilir mi?Adres, konum tespiti yapılabilir, Vuln taraması gerçekleştirebilir ağ trafiğini izlenebilir ve vuln bulunursa sisteme bc olabilir. Tabi bunları yapabilmesi için kişinin yeteri kadar bilgisi ve tecrübesi olması gerekir.
Resetledikten sonra ne yapmalıyım?Statik IP kullanmıyorsan bir problem olmaz, modem resetle![]()
Tamamen karşıdakinin bilgisine kalmış bir şeyResetledigi zaman eski IP ile bunlsri yapabilir mi?
VPN açıkmış romanya gösteriyormuş alan kişi söyledi bir şey yapabilirmi o zaman?Statik IP kullanmıyorsan bir problem olmaz, modem resetle![]()
Hiç bir şey yapamaz.VPN açıkmış romanya gösteriyormuş alan kişi söyledi bir şey yapabilirmi o zaman?
Çocuk vpn açık kalmış romanya gösteriyor diyo ama ben romanyaya bağlanmıyorum ve ben vpn den çıktığımda gerçek yerimi fln öğrene bilirmi?Hiç bir şey yapamaz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.