IP adresimin bulunmasını nasıl engellerim?

Obamaiunum

Hectopat
Geçen gün biriyle Discord'dan gorusuyordum. Adam, "Sakın beni aramadan atma." dedi. Şüphelendim, aramadan ayrıldım. Sonra araştırdım. Adam omegle ile test etmiş ve yerimi bulmuş.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Adam neredeyse Webcam'ime sızacaktı. Bu mümkün mü? Mümkünse nasıl korunabilirim?
Bu arada modemim TTNET. Belki bir işe yarar. 😄

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçen gün biriyle Discord'dan gorusuyordum. Adam, "Sakın beni aramadan atma." dedi. Şüphelendim, aramadan ayrıldım. Sonra araştırdım. Adam omegle ile test etmiş ve yerimi bulmuş.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Adam neredeyse Webcam'ime sızacaktı. Bu mümkün mü? Mümkünse nasıl korunabilirim?
Bu arada modemim TTNET. Belki bir işe yarar. 😄

IP adresin büyük ihtimalle dinamiktir. Modemi kapa biraz bekleyip geri aç IP adresin değişecektir.

Statik IP kullanmıyorsanız modeminizi yeniden başlatın, farklı bir IP'ye geçersiniz. Zaten büyük ihtimal CGN havuzundasınızdır. Aynı IP'yi birkaç kişi ortak kullanıyorsunuzdur. Bilgisayarınıza virüs atmadığı sürece ve çok usta değilse IP adresi üzerinden hiçbir şey yapamaz bilgisayarına.

Kaspersky Internet Security yükleyip bütün korumaları aktifleyin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı