IP adresini yanlış gösteriyor

kali musa

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, Kali Linux'da netdiscover kodu ile ben dahil aynı ağa bağlı olan cihazların IP adreslerini görmek istedim. 2 cihaz olarak telefon internetine bağlandım. Kendi cihazım IP'si 106 ile bitiyor, diğer cihazımınkinde ise 52 ile bitiyor. netdiscover -i wlan0 -r "ilk üç ip numara kusmı"0/24 -c 3 çalıştırınca bu ekran geldi. İlk IP adresi bağlanılan internet ikincisi diğer bilgisayar, 3.'sü ise bilinmiyor. Benim IPmin sonu 106 ile bitiyor. Sanal makine kullanmıyorum. Neden benim IP yerine farklı bir IP gösteriyor?

@K.Makise

Dosya Ekleri

• Screenshot_2022-08-05_19-45-52.png
    45 KB · Görüntüleme: 83
Son düzenleme:
Yerel IP adresini niye sansurlediniz hocam Onun disinda bilgisayarin IP adresinin 106 ile bittigine nereden baktiniz onun da ss'ini paylasin.

Bi saniye, hemen döneceğim.

Sanal makine ile alakalıdır bir ihtimal.

Son düzenleme:
Yerel IP adresini niye sansurlediniz hocam Onun disinda bilgisayarin IP adresinin 106 ile bittigine nereden baktiniz onun da ss'ini paylasin.
17 ile biten büyük ihtimal tabletimdir. Tabletin bağlantısını kestim o IP gitti. Ama halen kendi IP m gözükmüyor.

Sanal makine ile alakalıdır bir ihtimal.
Sanal makina kullanmıyorum. O IP tabletmiş. Sorun kendi IP mi göstermiyor.

IP farklı gösterme olayı sanal makine ile alakalıdır büyük ihtimal. Bir de Live USB ile dener misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…