IP adresinin bu ülkeye ait olup olmadığı anlaşılabilir mi?

Bu tarz sitelerden ziyade daha kurumsal ve ana sitelerden bakmak daha doğru olacaktır.
Benim paylaşımım doğruluk payı daha yüksektir.
2. sizler hangi IP kullandığınızı oğrenmek icin: Modem arayüz veya IP Adresim Nedir? IP Sorgulama ve IP Adresi Bulma | Turkcell veya Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test buradan gorebilmekesiniz.
Size ait olup olmadığını.

Yalnız şuanki durum değil 2019 yılında olan bir durum.

Daha doğrusu şöyle özetliyim; 2019 yılında bir siteye biri yasadışı içerik giriyor. Tel nosu kısmına benim eskiden kullandığım bir tel nosunu giriyor (muhtemelen rastgele). O girdiden dolayı dava açılıyor. Tel nosu benim, IP adresi olarakta yukarda yazdığım IP adresi var. Benim IP adresim değil zaten benim adıma değil internetim. O yüzden %100 emin olmaya çalışıyorum bu IP adresi geçmiştede olsa benim bulunduğum ilde kullanılmış olabilir mi? VPN'siz şekilde bir servis sağlayıcısına ait olmuş olabilir mi? Çünkü VPN olduğunu %100 ispatlarsam hiç uğraşmama gerek kalmayacak davada.
 
Yalnız şu anki durum değil 2019 yılında olan bir durum.

Daha doğrusu şöyle özetliyim; 2019 yılında bir siteye biri yasa dışı içerik giriyor. Tel nosu kısmına benim eskiden kullandığım bir tel nosunu giriyor (muhtemelen rastgele). O girdiden dolayı dava açılıyor. Tel nosu benim, IP adresi olarak da yukarıda yazdığım IP adresi var. Benim IP adresim değil zaten benim adıma değil internetim. O yüzden %100 emin olmaya çalışıyorum bu IP adresi geçmiştede olsa benim bulunduğum ilde kullanılmış olabilir mi? VPN'siz şekilde bir servis sağlayıcısına ait olmuş olabilir mi? Çünkü VPN olduğunu %100 ispatlarsam hiç uğraşmama gerek kalmayacak davada.

Bir ISP veya bir avukat veya bir siber güvenlik uzmanına danışmanızı önermekteyim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı