IP gizleme ve IP hakkında bilgi nasıl öğrenilir?

Anladım kral sağ olasın bu arada illa o işte hetzner gibi firmalardan almama gerek yok değil mi ovhserver, alibaba, Azure, aws gibi yerlerde olur?

IP'nizin birinin elinde olması size saldırabileceği anlamına gelmiyor. Varsayılan olarak portlarınız kapalı olur zaten, diyelim siz bunu elinizle açtığınız eğer bir web scripti kuruluysa Localhost'ta o scriptte Request barındıran bir scriptse saldırabilir. Onun dışında saldırı olması imkansız. Senin IP'ne saldırırım diyenler boş laf atar öyle. Eğer sen VDS korumasından bahsediyorsan o biraz işlem gerektirir. Ben düz ev interneti hakkında konuşuyorum. Unix Shell artık koruma alanında hiçbir işlev yapmıyor. NodeJS veya nginx kurulu Server'larda da Python'a gerek kalmıyor.

Yardımların için teşekkürler kral son olarak hiç portlarla işlem yapmadım ancak o dediğim vurma işlemini yapabiliyorlar en basitinden azure'den alınmış bir makine modeme reset atmama yetiyor
bunu nasıl çözebilirim ?

O senin bilgisayarına yapılan bir saldırı değil maalesef, IP aldığın internet sunucusu koruma amacıyla bunu yapıyor. Normalde bazı internet servisleri artık hiç yapmıyor ama TTNET gibi firmalarda bu sorun mevcut. 2010'dan kalma bir özellik. Digitalocean'a Free credit ile kayıt ol. Sana 200$ kredi verecek 2 aylık. Panele gelip Marketplace'ye OpenVPN yaz ve 5$'lık bir sunucu seç. Otomatik olarak OpenVPN kurulu bir sunucu verecek sana. Ondan sonra yapman gerekenleri rehberden takip edebilirsin. IP gizlersen saldırı olmaz, yani en azından makinene olur sana zarar vermez. Sana saldıran kişi 2 saat sonra seni aynı IP ile gördüğünde şaşırır.

İninal Geçer mi yoksa başka kart mı lazım ?
ve 1 dolar olayı var mı ?

İninal Geçer mi yoksa başka kart mı lazım ?
ve 1 dolar olayı var mı ?
1 dolar olayı yok geçerli bir kart olduğu sürece kullanabiliyorsun. İninal veya paypal gibi kartlarla hiç denemedim banka kartıyla ve kredi kartımla denedim. Babanın mobil bankacılığından içi boş bi sanal kart oluşturup, hesap oluşturabilirsin. Ardından sil sanal kartı 2 ay serbestçe kullan. 2 ay sonunda server yalan olur ama. Hesapta kapanır.

Anladım kral saolasın yardımların için

Tor aginda bir acik oldugunu duymamistim. Kaynak verebilir misiniz?
Türkçe olarak güzel ve açıklayıcı rehber:

Bunun haricinde İngilizce olarak da onlarca kaynak bulunuyor. İsterseniz sizin için birkaçını inceleyebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…