Işıklımışıklı Megapat Katılım 22 Ocak 2017 Mesajlar 568 Çözümler 2 4 Kasım 2021 #1 100 Mbps internet hızım var, evimde Digitürk var Avrupa maçlarını izlemek için istiyorum yoğunlukta donmayan bir sağlayıcı tavsiyeniz var mı?
100 Mbps internet hızım var, evimde Digitürk var Avrupa maçlarını izlemek için istiyorum yoğunlukta donmayan bir sağlayıcı tavsiyeniz var mı?
A AirLife Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mart 2017 Mesajlar 3.588 Makaleler 4 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2021 #2 Bir arkadaşın önerisi ile Telegram'da satış yapan bir IPTV aldım. Bayadır da kullanıyorum, memnunum. Direkt kişiden aldım.
Bir arkadaşın önerisi ile Telegram'da satış yapan bir IPTV aldım. Bayadır da kullanıyorum, memnunum. Direkt kişiden aldım.
Umut Nas Terapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.639 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2021 #3 İnattv kullan.
Işıklımışıklı Megapat Katılım 22 Ocak 2017 Mesajlar 568 Çözümler 2 4 Kasım 2021 #4 Eski konularda korner TV'yi övmüşler acaba hala iyi mi?
S stayinghome Hectopat Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 286 30 Kasım 2021 #5 AirLife dedi: Bir arkadaşın önerisi ile Telegram'da satış yapan bir IPTV aldım. Bayadır da kullanıyorum, memnunum. Direkt kişiden aldım. Genişletmek için tıkla... Merhaba, acaba hangi Telegram kanalı söyleyebilir misiniz? Ben de almayı düşünüyorum.
AirLife dedi: Bir arkadaşın önerisi ile Telegram'da satış yapan bir IPTV aldım. Bayadır da kullanıyorum, memnunum. Direkt kişiden aldım. Genişletmek için tıkla... Merhaba, acaba hangi Telegram kanalı söyleyebilir misiniz? Ben de almayı düşünüyorum.
Işıklımışıklı Megapat Katılım 22 Ocak 2017 Mesajlar 568 Çözümler 2 30 Kasım 2021 #6 stayinghome dedi: Merhaba, acaba hangi Telegram kanalı söyleyebilir misiniz? Ben de almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Kardeşim uyarıda bulunayım, maç saatinde test al donma var mı bak maç saatinde donmuyorsa daha da donmaz.
stayinghome dedi: Merhaba, acaba hangi Telegram kanalı söyleyebilir misiniz? Ben de almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Kardeşim uyarıda bulunayım, maç saatinde test al donma var mı bak maç saatinde donmuyorsa daha da donmaz.