iPad 1.nesil'e farklı bir anakart takmak

Sagittariusa

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Angara
Daha fazla  
Arkadaşlar selam, çok böyle çılgın bir konuyla geldim denemek istediğim bir şey var şimdi onu açıklıyorum. Elimde Nokia Lumia 820 anakartı var ve anakart sağlam bundan eminiz. iPad 1.nesil bir tablet mevcut ancak bu tablet biliyorsunuz iOS 5.1.1 ve hiçbir işe yaramıyor. Bende diyorum ki Lumia'nın anakartinı bu tablete takabilir miyim? Zaten neredeyse hepsi yani donanımlar anakarta entegre ve sadece dokunmatik bir ekran ve kasa lazım kendi kasası var ancak kullanılamaz halde :D. Fikirlerinizi bekliyorum.

Ben ayakta tutuyorum merak etme hala uygulamalar ile duruyorum :)

İnan bana merak etmedim 😅 telefonun senin için güzel olabilir ve işini görüyor olabilir ama 2023 yılında bu telefon şöyle iyidir vb şeyler diyemem.

Zaten Snapdragon 810 kullanıyor 32 Bit'lik eski bir işlemci ile eski bir telefon günümüzün basit telefonlarından daha kötü bir deneyim yaşatabilir.

Telefonun ya da Windows Phone zaten yazılım konusunda bitik.

Bazı şeyler eskiden güzeldi, teknolojide gericilik olmaz ve teknolojisi eskimiş şeyleri savunmak bence mantıksız.

Hiçbir ise yaramaz denemeyin bile, neredeyse hic hatta ev şartlarında direkt mümkün değil.
Cihazı biraz daha işlevsel kılmak için eski oyunlar yükleyebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı