iPad 10. nesil vs iPad Air 5

Aslında sadece işlemci ve RAM yükseltmesi yapılmış ayrıca panel değişikliği de var fakat şu an şöyle bir durum var 10. nesili kredi ile alacağım. Air 5 alıp daha da zorlanmak istemiyorum. Sarı sitede 15 bine Air 5 buldum 12 bine 10. nesil buldum arada 3 bin lira gibi bir fark var fakat o 3 bin de sıkıntı cıkartıyor.
Işte diyorum ki para sıkıntısı varsa borc harç kredi dahi olsa ben iyisini alırdım.
Sonuçta elimde 10.000 var bütçem ipad 10 yetiyor derseniz onu alın.

Ama bu sefer neden aklınıza;
iPad 10 vs Air 5 kıyaslama gereği duyuyorsunuz.

Air 5 iyi uzun ömürlü.
Daha hızlı+ Daha güçlü+ Ram yüksek.
Arasında az fark var değmez!! Demek yanlış.

Bütçeniz yetmiyorsa zaten direk ipad 10 alın geçin... Seneye Air 6 alırsınız..

Benim tercihim air 5 olur. Ama güç tüketimi farkı sebepli şarjın götürme süresi değişiyormuş.
Bu gerçekten aşırı doğru bunu düşünerek alın. Bende iPad Air 6 11inç M2 var. Tanıtıldığı gün sipariş vermiştim, yani ilk günden beri kullanıyorum ve şarj süresi ciddi anlamda bir tablete göre kötü. Performans olarak, hız olarak, multitasking olarak mükemmel bir tablet şimdiye kadar en ufak takılma görmedim ama şarjı gerçekten max 5-6 saat gidiyor. iPad 10'un çok daha güçsüz bir cihaz olduğunu biliyoruz ama M1 işlemciye göre şarjı 4-5 saat fazla gidiyor iPad 10'un. Onu düşünerek alın, Air 5'lerde de durum aynı şekilde.

Işte diyorum ki para sıkıntısı varsa borc harç kredi dahi olsa ben iyisini alırdım.
Sonuçta elimde 10.000 var bütçem ipad 10 yetiyor derseniz onu alın.

Ama bu sefer neden aklınıza;
iPad 10 vs Air 5 kıyaslama gereği duyuyorsunuz.

Air 5 iyi uzun ömürlü.
Daha hızlı+ Daha güçlü+ Ram yüksek.
Arasında az fark var değmez!! Demek yanlış.

Bütçeniz yetmiyorsa zaten direk ipad 10 alın geçin... Seneye Air 6 alırsınız..
Kıyasalamayı şunun için sordum kardeşim gerçekten de borca girilip air 5 alınır mı? Sen bana diyorsun ki bak air 5 daha güçlü daha ram performanslı ve daha hızlı. Ben de sana diyorum ki evet farkındayım air 5 her türlü ipad 10 dan daha güçlü ama ipad 10 alınmayacak kadar kötü bir cihaz mı? Kendimi maddi olarak zorlamak istemiyorum fakat sarı sitede bir ilan buldum 14.500'e bırakırım diyor sanırım taksitli avans ile air 5 alacağım.

Kıyasalamayı şunun için sordum kardeşim gerçekten de borca girilip air 5 alınır mı? Sen bana diyorsun ki bak air 5 daha güçlü daha ram performanslı ve daha hızlı. Ben de sana diyorum ki evet farkındayım air 5 her türlü ipad 10 dan daha güçlü ama ipad 10 alınmayacak kadar kötü bir cihaz mı? Kendimi maddi olarak zorlamak istemiyorum fakat sarı sitede bir ilan buldum 14.500'e bırakırım diyor sanırım taksitli avans ile air 5 alacağım.
Pil ömrü olayını cidden baya bir iyi düşünün. Sonra o kadar borçtan sonra pil süresi üzer cidden.

Borca girip alınmaz. https://www.hepsiburada.com/samsung...be-tablet-p-HBCV00004YJ9QU?magaza=Hepsiburada
Al geç şunu Allah için 1000 yıllık İpad 10 a o parayı verme. Air de çok pahalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı