iPad 10.nesil vs iPad mini 6

Selam, evimizde eski bir iPad var iOS 12 de kalmış artık çok eskidi Twitter, Spotify gibi çoğu uygulama artık inmiyor. Yeni bir iPad almak istiyoruz ve yakında da zam gelebileceğini hepimiz az çok tahmin ediyoruz sizler gibi, size sorum iPad 10.nesil ile iPad mini 6 arasındaki farklar ekran ve işlemci dışında nelerdir? Ve iPad mini 6 daha az mı güncelleme alacak? Eğer ekranı çok önemsemiyorsanız iPad mini alın diyorsanız alabiliriz çünkü zaten evdeki iPad de eski bir iPad mini yani ekran boyutuna alışığız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Air 5 kullandım bir süre çok güçlü ama büyük ekran kullanımı zorlaştırıyor, şu an iPad mini 6 aldım ve tek el ile kontrol ettiğim zamanlar oldu.

Güç konusunda zaten mini 6 modeli iPad 10. nesilden daha güçlü ve tam lamine ekran ile geliyor.

Güncelleme konusunda hangisi daha uzun ömürlü olur bilmem ama iPad mini 6 modeli 10. nesilden daha az güncelleme alırsa Apple kullanıcılar ile dalga geçmiş olur.

Bu arada iPad mini 6 modelindeki A15 bionic işlemcisi Apple tarafından 2.93GHz ile kısılmış ama 13 Pro modelindeki gibi 5 grafik çekirdekli olarak geliyor.

Düz iPhone 13 modelindeki A15 3.2GHz ve 4 grafik çekirdekli.

Apple iPad mini 6 modelindeki işlemcinin frekansını neden düşürdü bilmiyorum ama çok gereksiz, zaten iPad alimünyum bir kasaya sahip ve iPhone modellerinden daha kolay ısıyı dağıtır. Apple saçmalamış.

Önerim, iPad mini 6.

Son düzenleme:

Yani iPad 10 mu alsam acaba onun A14 frekans kaç? Normal iPhone 12 ile ayni mi?

Yani iPad 10 mu alsam acaba onun A14 frekans kaç? Normal iPhone 12 ile ayni mi?

iPad 10 normal iPhone 12 ile aynı ama iPad mini 6 kısık güçü ile iPad 10.nesilden daha güçlü

Tam lamine ekran olması mini için artı bir özellik ve tam ideal bir boyutta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…