Elektronik IPad 11. Nesil A16 15.769 TL

Bu arada sozlesmede yazan "fraud" kelimesine siginip kendilerini koruyamazlar. Fraud olmasi icin cok kabaca sizin yanlis beyanda bulunmaniz lazim. Chatgpt de soyle tanimliyor:

Alışverişte "fraud" kelimesi, hileli veya sahtekâr işlemleri ifade eder. Bu, genellikle bir kişinin veya kuruluşun yanlış beyanlarla veya yetkisiz işlemlerle maddi kazanç sağlamaya çalışmasını kapsar.

AMA bence fraud kelimesinden hic bahsetmeyip duzgunce hakkinizi savunun. Ben sadece bu konuda icinizi rahatlatmak icin yazdim.

Bu arada sozlesmede yazan "fraud" kelimesine siginip kendilerini koruyamazlar. Fraud olmasi icin cok kabaca sizin yanlış beyanda bulunmaniz lazim. ChatGPT de soyle tanimliyor:

Alışverişte "fraud" kelimesi, hileli veya sahtekâr işlemleri ifade eder. Bu, genellikle bir kişinin veya kuruluşun yanlış beyanlarla veya yetkisiz işlemlerle maddi kazanç sağlamaya çalışmasını kapsar.

Ama bence fraud kelimesinden hiç bahsetmeyip duzgunce hakkinizi savunun. Ben sadece bu konuda icinizi rahatlatmak icin yazdim.

Sanırım yanlış konuya yanıt verdiniz.

Neden taksit yok acaba, genelde tabletler taksit açısından daha esnek ürünler oluyor.
Diğer tabletlerde var sadece bu üründe yok nedense. Yani başka bir site yapsa tamam ama bu basitlik Amazon için büyük rezalet.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı