Satılık iPad 32 GB Wi-Fi + Cellular Gri Tablet PC

bambamm6

Kilopat
Yer
İstanbul
Herkese selam, 5 Mayıs 2017 tarihinde bir bankanın inovasyon ve girişimcilik yarışması finalinde kazandığım, iPad 32 GB Wi-fi + Cellular(Hücresel veri - 4G) gri renkli tableti satışa çıkarıyorum. Cihazı 5 Mayıs'ta elime aldığımda bir hevesle açtım; ancak 2 haftada lazım olmadığı için neredeyse hiç kullanmadım ve ihtiyacım olmadığı için de satmaya karar verdim.

Ürünün sıfırdan farkı yoktur. Neredeyse hiç kullanılmamıştır. Kutusu ve kutu içeriğinin tamamıyla birlikte verilecektir. (Şarj aleti, bağlantı kablosu, garanti belgesi, Apple logo yapıştırmalar vs. hepsi içindedir; yani sıfır kutudan farkı yoktur.) Ürün son sürüm ve günceldir. Piyasa fiyatı 2100-2200 TL civarında olan ürünü 1650 TL'den satışa çıkarıyorum. Ürünün Gittigidiyor.com ve Sahibinden.com ilan bağlantıları şu şekildedir, ürüne buradan da ulaşabilirsiniz:

Apple Ipad 32gb Gri Wi-fi + Cellular Tablet Pc Mp1j2tu/a GittiGidiyor'da 283603105

Apple iPad Tablet Modeller Sahibinden Satılık ikinci el 1.800 TL'ye sahibinden.com'da - 440199453

Ürünün genel özellikleri:
  • Model: MP1J2TU/A
  • Ekran: 9.7 inç
  • Dahili Hafıza: 32 GB
  • Kamera: 8MP & Ön Kamera: 1.2 MP
  • Hücresel veri: Var ( SIM Kart desteği bulunmakta, Nano SIM destekli 4G bağlantı)
Diğer ürün detaylarına yukarıdaki linklerden de ulaşabilirsiniz. Ayrıca ürünün bazı görselleri:

Son düzenleme:
Bankalar bahsettikleri ödülleri gerçekten veriyor muymuş ya

Alıcı değilim o yüzden dükkanın önünü kapatmıyorum, şaşkınlığımı belirtip kaçıyorum. İyi satışlar.

Bu ödülden bahsetmemişlerdi, sürpriz ödül olarak verdiler ilk 10'a giren proje sahiplerine.

Ürünün fiyatı 1650 TL'ye düşmüştür. İlk 2 haftada neredeyse hiç kullanılmamıştır, daha sonra kutusuna koyularak kaldırılmıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…